Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li stonskoj viagri došao kraj?
Povratak na članak

Ma neće kamenice stradati od virusa, već od nas ljudi, mi ćemo ih sve pojesti

Svaka kamenica dnevno uzme i izbaci dvadeset litara vode, one će se u tren oka pročistiti

Komentari 2

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
00:25 12.03.2019.

Fuj...

VL
DU
Deleted user
05:32 12.03.2019.

Znana splitska izreka jest da se ne mora svaki dan plivati, ali da se mora svakodnevno s...ti! Ne znam kako to izgleda u zoni Pelješca, ali na svoje oči sam se uvjerio u kanalizacijski sustav (formalna fraza!) na Čiovu, gdje su kuće "u brdo" i septičke jame su većinom iskopane "u stijenu" pa se fekalije slijevaju na dolje, jer nema betonske brane i kvase kamen sve do ceste. I bio sam tamo u presezoni, mogu zamisliti kako sve to vonja u onim vrućim danima ljeta. Ukratko, ne znam što duž obale radi sanitarna inspekcija - kanalizacija tamo je izvedena, ne mimo propisa, nego stihijski i samo se računa da će more sve otplaviti - ali scene fekalija koje natapaju betonske staze između kuća i slični prizori, to ni turiste ne može ostaviti ravnodušnima, nego samo našu sanitarnu inspekciju. I onda val čuđenja, kao ovo gore u toj single epizodi, da kako, odakle, tko će znat i slična prosipanja mudrosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.