Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA BBC
Povratak na članak

Lukašenko: 'Apsolutno moguće da smo puštali migrante. Mi smo Slaveni. Imamo srca'

"Rekao sam im da neću pritvarati migrante na granici, zadržavati ih na granici, a ako budu i dalje dolazili, opet ih neću zaustavljati, jer ne dolaze u moju zemlju, idu u vaše".

Komentari 9

AP
Ante_Podgora
18:40 19.11.2021.

Ma sta briga Lukasenka, nije on isa doli ratovat i rusit i opustosit njihove zemlje. Prije svega morajunih primit Ameri Englezi i drugi koji su opustosili njihove zemlje. Boze nasto ono lici kataklizma....

VL
DU
Deleted user
17:43 19.11.2021.

A ti odgovorno mislis da je jedna Bjelorusija koja je trazila gomilu dokumenta za turisticku vizu odjednom pocela izdavati vize sakom i kapom irackim kurdima i to tisuce viza za naciju ciji su drzavljani do sad dolazili tamo u tragovima?

VL
DU
Deleted user
17:30 19.11.2021.

Lukashenko laze . Bjeloruska veleposlanstva su oglasavala u Iraku da izdaju vize,osigiravaju trasfer,hotelski smjestaj cak i da pokrivaju osiguranje. Davali su turisticke vize Iracanima sa jednosmjernom kartom. Sramota je da BBC uopce intervira diktatora koji drzi u zaafvoru 900 politickih zatvorenika.

VL
BR
brojevi
10:45 20.11.2021.

Kakav karkter moraš biti kad podržavaš Lukašenka poznatog prevaranta i diktatora. Ne podržava ga ni vlastiti narod ali ima podršku od 00agenta Putina još večeg lažova i tiranina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.