Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem
Povratak na članak

Lučić: Uništiti dokumentaciju iz Domovinskog rata značilo bi izbrisati povijest

Ratni načelnik SIS-a HVO-a prvi put govori o djelovanju te službe i njezinoj dokumentaciji te o stanju u Hrvatskoj i BiH.

Komentari 15

PM
Polde M.
22:15 12.11.2016.

Zamislite da je bilo sve po Rojsovom. On bi sve zapalio, i još to javno govori. Pa bi danas povijest imali kao Srbi - Rojsove priče prepričane u mitove, pa onda pretvorene u deseterac koji nuz gusle izvodi starina Ljubo.

VL
DU
Deleted user
23:10 12.11.2016.

Svaka čast,čovjek govori iz uvjerenja u pravednost i legitimnost rata,i ne misli da je trebalo uništiti dokumente.Ukoliko bi netko to učinio,dovodi sve to u pitanje...Logika i zdrav razum su na Lučićevoj strani...

VL
DU
Deleted user
07:38 13.11.2016.

Ne trebate se brinuti. Napisat ce oni novu povijest I to puno ljepsu, bas onakvu kakva ce njima odgovarati...

VL
GV
golub Vaso
23:04 12.11.2016.

ovaj lučić je sisovac, tako ga treba doživljavati, a ne kao znanstvenika

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
00:10 13.11.2016.

Manolić bil za podjelu Bosne, znači lagal je po tko zna koji put ?!

VL
GU
gustirna
09:39 13.11.2016.

Hahaha.....koja pamet....drzavni i vojni dokumenti se samo kod antifadistickih koljaca unistavaju a u normalnom svijetu samo rijetko ali ih se zapecati na 30 ili vise godina da se ne dogode mesici,pusici,jakovine,markovine,goldsteini,....

VL
GV
golub Vaso
22:05 12.11.2016.

opet je agent Sova glavni izvor informacija, tragikomedija

VL
Avatar annex
annex
02:52 13.11.2016.

Ne ulazeći u tematiku, ali ne znam od kuda su iskopali tog Lučića. Taj like je uz Markicu Rebića, Gojka Šuška i Ivića Pašalića bio siva eminencija obavještajne zajednice i hercegovačka struja koja se uhljebila kod nas u Hrvatskoj. Uhljebili su ga u Povijesni institut, a sad sve više prodire u medije. On je jedan od te famozne paraobavještajne zajednice i umjesto da ga vrate u njegovu domovinu BiH, pa nek se tamo bori za prava Hrvata, a ne ovako kukavički sa dobrom plačom iz RH. Cijelo vrijeme kaki po starom Titovom sistemu, a od njih je besplatno završio fakultet i oni mu omogućili doktorat. Sad kao oni nisu valjali, jedino je Gojko bio zakon. Dole više s njim i vi mediji počnite ignorirati ovakve mutne likove.

VL
GU
gustirna
09:43 13.11.2016.

Opravdava lucic svoju izdaju ....ajde lucicu potrazi kod engleza dokumentaciju o blajburgu ili ahmicima....pa lord tolstoj je osudjen na 'nezavisnom sudu' ali dokumentacija blajburga nije vidjela dana...

VL
NI
nindjago
23:10 12.11.2016.

Lučiću,neću reći gospodine koga zanima jesi ti studirao ili trenirao karate.Druga stvar opće je poznato da su optužnice HRVATIM PISANE PO IZVJEŠĆIMA tebe i Mire Musića.Treća stvar tebe Lučiću nije bilo 15ak godina da se spasi šta se spasit dada ali tebe je bila briga samo za sebe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.