Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muzealci iz Krapine i Monaka
Povratak na članak

Lubanje, kosti, fosili i školjke za djecu, ali i za znanstvenike

Originalne kosti s nalazišta pračovjeka na Hušnjakovom ne mogu se koristiti, pa će odljevci koje će raditi stručnjaci iz muzeja biti dobra zamjena

Komentari 1

KU
kumrovčanin
09:37 14.05.2014.

Imam jedno pitanje:Radi li ova novinarka još honorarno u marketingu krapinskog muzeja jer su joj svi tekstovi o tom muzeju marketinški. Imam osjećaj da je stalno 24 sata na raspolaganju ravnateljici Krklec.A u ovom tekstu čak nije napisala niti njezino puno ime, a ne zna se ni gdje završavaju citati.Valjda zato jer je pisala doslovno samo ono što je ona rekla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.