Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će savjetnik
Povratak na članak

Lovrić podnio ostavku: Ako me Tomašević pita za savjet, dat ću mu ga

Sad slijedi novi natječaj za pročelnika, a taj postupak, nakon što se natječaj raspiše, traje oko tri mjeseca. Nakon samog raspisivanja ide period predaje dokumentacije, pa onda testiranja, usmeni razgovori s kandidatima, potom se donosi odluka koja se mora javiti i onima koji nisu prošli, pa se oni imaju pravo žaliti na tu odluku...

Komentari 7

Avatar Lopov iz HDZ-a
Lopov iz HDZ-a
22:20 02.06.2021.

Jedino što on može dat je loš savjet.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
22:04 02.06.2021.

Kako su ti jaslari složili procedure, nema šanse da se bilo što pokrene a prođe pola godine. Ako se već pročelnici biraju na natječaju, morala bi postojat klauzula da im mandat traje koliko i gradonačelnički. Pa taman da ih se nekoliko promijeni na istoj poziciji. Pročelnici odlaze s gradonačelnikom, kao što ministri odlaze s predsjednikom vlade.

VL
DU
Deleted user
23:52 02.06.2021.

nema ostavke .. lepoglava u najmanju ruku ...kad tad

VL
VA
vatreni24
23:09 02.06.2021.

E moj Zagrebe na što si spao da te vode tetke narikače kumašević, matula, urša i slične gnjide ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.