Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagirali roditelji

Lovrić-Merzel: Neću dati ostavku... Nemojte biti smiješni

Marina Lovrić Merzel
Foto: Boris Ščitar
1/4
03.02.2014.
u 08:41

Na pitanje novinara hoće li nakon optužbi Jasmine Jovev dati ostavku, Marina Lovrić-Merzel rekla je: "Nemojte biti smiješni".

Nakon što su roditelji djece s invaliditetom zatražili javnu ispriku sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić-Merzel zbog njezine izjave da građani njezine županije "nisu mentalno retardirani ni bolesni", ona se ispričala.

– Možda sam se samo malo nespretno izrazila. Nisam mislila ništa loše. Ako sam bilo koga povrijedila, to doista nije bila moja namjera. Ako treba, ja ću se doista i dodatno javno ispričati – izjavila je Lovrić-Merzel za Soundset, a komentirala je i pitanje hoće li zbog optužbi bivše predstojnice svojeg ureda Jasmine Jovev dati ostavku.

– Nemojte biti smiješni. Zbog tračeva aktivistice HDZ-a... Zbog toga da podnesem ostavku? Molim vas – rekla je sisačko-moslavačka županica.

Podsjetimo, Jovev tvrdi da je dvije godine po nalogu županice sudjelovala u nezakonitim radnjama kao što su izmišljanje radnih mjesta, lažni računi i kupovanje oporbenih čelnika.

>> Mjesecima sam prikupljala dokaze, veselim se tužbi

>> Merzel: Sve su to laži, Jovev je radila za HDZ, a Stanković se sa mnom obračunava

>> Jovev terete da je HTV-u dala povjerljive dokumente vezane uz nastup M.Škore

Komentara 168

KR
kristov
08:47 03.02.2014.

zar je još ova na slobodi??? Ostojiću, hapsi, šta se čeka, hapsi Bajića, hapsi uskoke koji ništa ne poduzimaju. Ne ćeš li ti to obaviti Ostojiću, treba uhapsiti i tebe zbog nečinjenja! Na očigledan i javno pokazan kriminal oni još šute. Nisam čuo niti da je Vlada pala, danas do podne očekujemo i tu vijest! Oni poslali Šegona u nadzor da dokažu kriminal županice!!! Da nije tužno jako bi se smijali!

Avatar puky
puky
08:59 03.02.2014.

... pa nisam baš siguran kakvo je mentalno stanje onih koji su okružili ime ove pokvarenjuše na glasačkom listiću ... i bez lopovluka ne vidim ni jedan razlog koji bi Hrvatu dao poticaj da si ju za vlast odabere ... diskriminacija drugačijih je univerzalna pojava i načelo funkcioniranja jugo komunista ... niš' novo ... a i lažna je njezina isprika jer joj karakter i gore nečasti može bez problema podnijeti ... strava ...

HA
Harpoon
09:10 03.02.2014.

"Sakupljala sam dokumente i sve predala USKOK-uprije godinu dana". Bajiću i Cvitane i ostale Hebene institucije pravne države, zar vam treba godinu dana da nešto pokrenete?? Ah, oprostite, bili ste zauzeti sa Vidoševićem i HBOR-om. Više je nego očito da drugarica sa osmjehom Sophie Loren uživa podršku i zaštitu komunjarsko-udbaških struktura. Trik pitanje za naivne: koje su to osobe zaštitnici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije