Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čak devet stranaka

Lovrić Merzel okupila najveću koaliciju u Hrvatskoj

Lovrić Merzel (1)
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/3
27.11.2012.
u 20:08

- Nećemo ići u prljavu kampanju. Naše konkurente pozivamo na politički dijalog i borbu snagom argumenata. Imam snage, želje i energije za novi mandat želim biti županica svih građana - rekla je Marina Lovrić Merzel.

Čak devet političkih stranaka Sisačko-moslavačke županije, čiji su čelnici potpisali Koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na svibanjskim izborima za Županijsku skupštinu i nositelje izvršne županijske vlasti, najveća su predizborna koalicija u Hrvatskoj.

SDP-u sa županijskom predsjednicom i županicom Marinom Lovrić Merzel, pridružili su se dosadašnji, ali i neki novi partneri. Tako novu koaliciju čine Socijaldemokratska partija Hrvatske, Hrvatska narodna stranka, Hrvatska socijalno-liberalna stranka, Hrvatska stranka umirovljenika, Demokratska stranka umirovljenika, Autohtona hrvatska seljačka stranka, Hrvatska demokratska regionalna stranka, Stranka demokratske akcije Hrvatske i Socijalistička partija Hrvatske.

"Nećemo ići u prljavu kampanju"

Svečanost potpisivanja sporazuma protekao je u optimističkom, gotovo euforičnom ozračju. Županijski čelnici svih koalicijskih stranaka, Ivan Nekvapil (HNS), Dubravko Obadić (HSLS), Emil Franjević (HSU), Milivoj Tičarić (DSU), Đuro Belovarić (AHSS), Rajko Mladenović (HDRS), Šaban Kadrić (SDAH) i Milan Bojčetić (SPH) izrazili su uvjerenje kako će Marina Lovrić Merzel već u prvom krugu, kao i na prošlim izborima osvojiti treći mandat.

- Imamo što poručiti građanima naše županije, imamo snagu i zajedništvo u radu za opće dobro naših građana. Samo oni koji znaju što žele i koji imaju viziju, mogu uspjeti. Brojnim projektima već sedam godina mijenjamo sliku naše županije, a mnogi nas projekti još čekaju. Nećemo ići u prljavu kampanju. Naše konkurente pozivamo na politički dijalog i borbu snagom argumenata. Imam snage, želje i energije za novi mandat želim biti županica svih građana - rekla je Marina Lovrić Merzel.

>>Županica Lovrić Merzel HDZ-u otela partnere HSLS i HSU

Komentara 60

Avatar Nihon no Koku
Nihon no Koku
21:17 27.11.2012.

Prijatelj je čovjek koji ima iste neprijatelje kao i vi. Jos bi dodala covjek koji se dize rano u jutro za na posao i radi za mizernu placu kao vi

Avatar Nihon no Koku
Nihon no Koku
21:19 27.11.2012.

Dok si ova uredi nokte vi ustanete okupate se popijete kavu putujete na posao preobucete se i zapocnete raditi

OB
-obrisani-
18:44 28.11.2012.

zar im nije lakše ići pod nazivom savez komunista jugoslavije tj. moslavine, banovine..........?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije