Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUAN CARLOS I.
Povratak na članak

Lovac na pijanog medvjeda ljubavnici dao lovu pa zbrisao

Ubio je – vlastitog brata. Kao 18–godišnjak u igri, u čelo je ustrijelio brata Francovim pištoljem.

Komentari 5

Avatar rubinet
rubinet
21:21 22.08.2020.

Zanimljiv članak. Jedino mi nije jasno : "ubio je devet medvjeda, od kojih je jedna medvjedica bila trudna ". Samo žena može biti trudna. U našem lijepom jeziku postoje drugi izrazi za životinje: bređa...skotna...bremenita ..... kobila je suždrebna, krava jee steona... , prasica je suprasna..

VL
BF
bf22
20:54 23.08.2020.

" medvjed Mitrofan je iza sebe ostavio medvjedicu Maju. Trudnu." Pitam se ali pitomci FFZ-a koji se ponekad nazivaju i novinarima znaju da mužjaci medvjeda ne sudjeluju u odgajanju mladunaca,baš naprotiv,ponekad ih ubijaju kako bi se mogli pariti sa ženkama. "Novinar" je pretpostavljam želio dodati dašak patetike u članak??

VL
ČO
čombebe
17:02 23.08.2020.

Meni je on Kraljjjj!

VL
NE
Nepokolebljiv
15:58 23.08.2020.

Balkanci i njihova kultura, neprocjenjivo! "Koncertni oijano koji svira SAM!" To je kao kada Balkanac kaze jedu riblje odreske bez noza (ili s dvije vilice ili s malim vilama i nekim cudnim alatom)! Pa normalno da piano PLAYER svira sam to mu je svrha! Nekada su svirali na perforiranu papirnatu vrpcu a danas se muzika pohranjuje u "memory stick".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.