Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar turizma

Lorencin: Za Hrvatsku bi bilo loše da je referendum za Srđ prošao

Darko Lorencin u Opatiji, portal (1)
Goran Kovacic/PIXSELL
Autori: tok, luc
29.04.2013.
u 12:44

Ovakvim rezultatom referenduma otklonjene su sve pravno formalne zapreke koje su stajale na putu realizaciji projekta

– Za cjelokupnu investicijsku klimu u Hrvatskoj bilo bi loše da je prošao referendum koji bi zaustavio investiciju u golf-igrališta na Srđu – izjavio je u Rijeci ministar turizma Darko Lorencin.

Lorencin je dodao da su priču o referendumu za Srđ pratili svi relevantni svjetski mediji, a ovakvim rezultatom referenduma otklonjene su sve pravno formalne zapreke koje su stajale na putu realizaciji projekta.

Lorencin je ustvrdio da je upravo donesena strategija razvoja turizma do 2020. godine ključan dokument kojem je glavna zadaća osigurati konkurentnost hrvatskom turizmu.

Ciljevi su da Hrvatska 2020. bude među prvih 20 svjetskih turističkih destinacija, povećanje ukupnih smještajnih kapaciteta za osam posto te povećanje udjela hotela visoke kvalitete.

Uz to ministar je naglasio i veliku u logu kulturnog turizma, sporta, rekreacije i raznih događanja koji bi trebali imati presudnu u logu u povećanju turističkog prometa izvan sezone.

>>Referendum o Srđu nije uspio! Pogledajte kako investitori slave

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije