Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Harley Days

Lorencin sjeo na Harleyja i provezao se Biogradom

Darko Lorencin
Foto: Croatia Harley Days
1/3
12.06.2014.
u 19:34

Lorencin je zajedno s gradonačelnikom Biograda Ivanom Knezom poželio toplu dobrodošlicu bikerima koji su u Hrvatsku stigli sa svih strana svijeta.

Ministar turizma Darko Lorencin vožnjom na legendarnom motociklu Harley Davidsonu otvorio je danas u Biogradu na Moru ovogodišnje Croatia Harley Days.

Lorencin je zajedno s gradonačelnikom Biograda Ivanom Knezom poželio toplu dobrodošlicu bikerima koji su u Hrvatsku stigli sa svih strana svijeta, a naglasili su da ta manifestacija donosi pozitivnu promociju Hrvatskoj i financijski doprinosi poslovnom razvoju lokalne zajednice, izvijestili su iz Ministarstva turizma.

"Nastavljamo tamo gdje smo trijumfalno stali 2011. godine"

Na konferenciji za novinare regionalni predstavnik Harley-Davidsona Mike Johnstone rekao je da su zadovoljni povratkom u Hrvatsku. - Nastavljamo tamo gdje smo trijumfalno stali 2011. godine - rekao je Johnstone i dodao da je prvo izdanje Croatia Harley Daysa proglašeno jednim od najboljih događanja koje je Harley Davidson ikada organizirao u Europi.

Nakon konferencije Lorencin je sjeo na Harleyja i u svečanoj koloni obišao lokacije Croatia Harley Daysa koje su se rastegle duž cijeloga Biograda.

>>Ministar Lorencin i gradonačelnik Bandić na otvorenju Dinner in the Sky® iznad Westina

>>Hoteli, restorani, kafići... uprihodili 21 posto više

Foto: Croatia Harley Days

Komentara 5

TA
tamanitelj
20:41 12.06.2014.

Primitivac

1A
1A
12:15 13.06.2014.

U svakoj se turistickoj zemlji radi promidzba i za ovakvu vrstu turizma i ovakve manifestacije (Isle of Man TT, Daytona), a sto je ministar tamo pohvale je vrijedno. U zemlji u kojoj PUNA sezona traje 2 mjeseca (srpanj i kolovoz), ovakvo nesto u lipnju je vise nego dobrodoslo. Turizam nije samo "zimmer frei" ili parazitsko uvaljivanje rodbini, prijateljima i poznanicima koji zive na moru.

AL
alfa5
13:42 13.06.2014.

koja glupost,,,,koga je to briga ,,,dok se drug Lorencin ,,,vozika,,,na motoru kojega su platili gradjani ,,,ostali gradjani,,, nemaju sta jesti,,,zasto,,,to cijenjeni novinar nije objavio,,,koliko familija danas nema za rucak,,,kako obicni smrtnici zive,,,kako zivi jedna familija sa cetiri clana dali je zaposlen jedan ili nijedan ili oni sto i rade placu niosu dobili mijesecima,,,neka,,,cijenjeni novinar napravi reportazu i provede jedan dan sa takvom familiom i neka to objavi a ne ovakvu glupost kuda ide danas nase novinarstvo,,ovako nesto moze objaviti i onaj sa tri razreda osnovne skole ,,,ili je cijenjeni novinar potrcko sdp-a pa ih hvali u nebesa,,,samo to vise ne pomaze narod zna tko su,,od vrha do dna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije