Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin u bih

'Lorela mi je rekla: Učinila sam nešto što nisam smjela'

'lorela_sebek'
28.11.2012.
u 09:06

Saša Šebek smatra da je u cijelu priču upletena i treća, ključna osoba. Planira otići u BiH, naći je i dokazati da su njegovu kćer ucjenjivali

– Kći me nazvala na mobitel kada je učinjeno to što je učinjeno. Rekla je samo dvi, tri riči: da je učinila nešto što nije smjela, ali da je morala. Virujte mi, siguran sam, bilo je ili ubij ili ideš u bijelo roblje! Bila je ucijenjena, upala je u nešto gadno! Ako budete nešto pisali, obavezno navedite da izražavam sućut obitelji, jer mi se čini da je bio dobar čovjek – rekao nam je Saša Šebek, otac 21-godišnje Lorele koja je uhićena u Bosni i Hercegovini pod optužbom da je u blizini Viteza ubila Franju Lovrića (36), za kojega se navodno udala nekoliko dana prije. Nakon ubojstva Lorela je bježala, a otac kaže da mu je pao kamen sa srca kada su je prekjučer uhitili.

Šokiran udajom za Franju

– Bojao sam se za njezin život – kaže Šebek, koji zapravo ne vjeruje da je njegova kći ubojica, a ako je zaista nož bio u njezinoj ruci, to se dogodilo, tvrdi, jer nije imala izlaza. S Lorelom je u Sarajevu uhićen i 48-godišnjak pod sumnjom da joj je pomagao nakon zločina, ali je pušten. Navodno joj je on bio dečko. Otac kaže da ga je poznavao, a iznenadio se kada je u novinama pročitao da se udala za Franju. Njega je prošlog tjedna čuo jednom preko telefona.

– Pozvao me da dođem u Vitez kada padne snijeg. Pomislio sam da je dobar čovik – rekao je Saša Šebek sporim i tihim glasom.

Pod apaurinima je, teško preživljava ovo razdoblje, ali sigurno neće sjediti skrštenih ruku. Namjerava dokazati da njegova kći nije kriva. Naime, uvjeren je da je u cijelu priču upletena i treća osoba, koja je ključna. Navodno za nju znaju i bosanskohercegovačke vlasti i traže je, ali Šebek je tu osobu odlučio pronaći prije njih.

Laknulo mu jer je uhićena

Planira s prijateljem otići u BiH, naći je prvi i dokazati da su njegovu kćer ucjenjivali. Smatra da je bila prisiljena udati se za Franju, koji je imao švicarsku mirovinu, a potom ga i ubiti zbog materijalnog interesa upravo tog trećeg čovjeka koji je njegovu kćer držao u šaci. Bilo ga je strah da će ta treća osoba pronaći Lorelu prije policije te mu je zato laknulo kada je uhićena.

– Htio bih zahvaliti upravi zatvora, jer znam da mojoj maloj ne fali dlaka s glave, te hrvatskom veleposlanstvu u BiH. Jako mi je žao zbog čovjeka i obitelji izražavam iskrenu sućut – rekao je Lorelin otac Saša.

Komentara 10

CR
crossereno
19:05 28.11.2012.

Ljubav nema granice....decko od 50-ak godina

YI
yoca iz amsterdama
10:48 28.11.2012.

dundo je napisao/la: Kako netko sa 36 može imati Švicarsku mirovinu...kako neko sa 36 može uopće imati mirovinu??? ----------------------------------------------------------------- Konjino jesi li ikad čuo za invalidsku mirovinu???

FL
flick
17:24 28.11.2012.

Mala je avion, brijem da se trgaju za njom u zatvoru :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije