Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijednu 9000 kuna

Lopovi iz Drave kod Pitomače ukrali teglenicu tešku dvije tone

19.02.2013.
u 08:08

Lopovi su teglenicu izvukli na obalu Drave uz pomoć poljoprivrednog stroja, a nakon toga su je pomoću dizalice stavili na prikolicu te pobjegli s mjesta krađe

Nepoznati počinitelji ukrali su teglenicu iz rijeke Drave koja teži više od dvije tone, a vrijedi čak 9000 kuna. Naime, policiji je tijekom jučerašnjeg dana 72-godišnji vlasnik ukradene teglenice iz Pitomače prijavio krađu, a policija je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrdila da je krađa počinjena 18. veljače, oko 17 sati.

Lopovi su teglenicu izvukli na obalu Drave uz pomoć poljoprivrednog stroja, a nakon toga su je pomoću dizalice stavili na prikolicu te pobjegli s mjesta krađe. Materijalna šteta procjenjuje se na više od 9000 kuna, a policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje s namjerom otkrivanja počinitelja..

>>Istarskom pršutu i maslinovom ulju ni lopovi ne mogu odoljeti

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bjeda
Bjeda
12:13 19.02.2013.

Sad su oni lopovi...tko je ukrao žito?

AI
Ante III
12:28 19.02.2013.

Ukrali su ga sakupljaci starog zeljeza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije