Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijena Brexita
Povratak na članak

London: Ne damo Uniji 100 milijardi eura za razvod

Za uredno i najmanje bolno povlačenje Velike Britanije iz Europske unije Bruxelles je Londonu postavio četiri zadaće koje moraju riješiti

Komentari 7

TR
tracy
20:47 04.05.2017.

njihov cilj je destabilizirati njemacku, kao i uvjek lopovi najveci na svijetu britanci. fuj

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
23:30 04.05.2017.

Mogli bi opet upotrebiti poljske pametnjakovice da pokrenemo jos jedan rat protiv Njemacke s obzirom da su se opet oporavili, trebalo bi ih opet razoriti i opljackati jos vise nego ih sada pljackamo. Ponestalo nam je love sto smo nekad u dobra stara vremena pljackali po kolonijama a u njemaca ima za drpiti.

VL
AR
anica.rendulic
20:29 04.05.2017.

Tko jos Britance nije upoznao taj ce imati sada prilike.

VL
AA
aabbcc
20:26 05.05.2017.

Ne bi se ni Juga nikada raspala da se izlaz iz nje naplacivao 100 milijardi eura.

VL
PL
@ploto@
08:00 05.05.2017.

Oni bi zadržali privilegije ,a obveze ukinuli.Ako budu inzistirali na svojim isključivim interesima,treba im pokazati bosanski grb.

VL
MA
marsovac
00:59 06.05.2017.

britanci su najveci lopovi i licemjeri u EU-u a Njemci su im oduvijek bili trn u oku........... Pisite sto hocete, pljujte po Njemackoj koliko god hocete, dva puta je bila rusena do temelja,...........i opet su broj jedan u europi, i broj jedan kao netto exporteri u svijetu. Njemac ima i u glavi i u rukama a vi se sprdajte i dalje...................................................Dodjete na posao pa kavica, pa cigareta, pa kavica, pa marenda, pa cigareta, pa kavica,...i prosao radni dan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.