Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluke
Povratak na članak

LNG terminal strateški projekt, pokrenuti pregovori o Kolektivnom ugovoru u zdravstvu

Vlada je prihvatila izmjene KU-a za državne službenike i namještenike te ovlastila ministra rada i mirovinskog sustava Marka Pavića za potpisivanje izmjena KU-a.

Komentari 4

DU
Deleted user
15:00 01.02.2018.

"Strateski investicijski projekt". Bude mi jako lose kada ovo procitam. Ne znam ili bi povracao ili bi od muke dobivenog proljeva isao kakiti. Ove floskule sam cuo ili procitao u zadnjih 20-ak godina najmanje milijun puta. Mnogi koji su u to vjerovali, vec su poumrli, a oni koji u to vjeruju ili se nadaju garantiram da ce prije umrijeti, nego sto im se nada i ostvari. Ah, mozda ipak ima neke nade, jer uskoro dolazi nasoj Kolindi u posjetu poznati cetnicki vojvoda u posjetu. Mozda ce on ipak uz blagoslocv pupovca dozvoliti taj projekt.

VL
DR
droza
15:00 01.02.2018.

"Komadina je više puta ponovio da lokalna zajednica traži da se ispune tri uvjeta - ekološki, ekonomski i energetski, po kojima se na plutajućem terminalu ne bi smio upotrebljavati klor i more ne bi smjelo služiti za rashlađivanje..." Kakav licemjer! Kad je Vlada Z.Milanovića donosila zakon o dozvoljavanju vađenja nafte i plina iz Jadrana, tad mu ništa od navedenog nije smetalo. Potsjetit ću da su čak i naftni stručnjaci tada upozoravali da treba dozvoliti istraživanje Jadrana u svrhu eksploatacije plina, ali nafte nikako. Međutim, usprkos upozorenjima Komadina se tada niti jednom riječju nije usprotivio donošenju takve štetne odluke.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:32 01.02.2018.

O dobri naš Hrvatski Bože najveća Ti hvala i slava što si nam poslao svoje izaslanike , našu Vrhovnicu Madonu BBh koja je inicijativom Tri mora dovela Hrvatsku u poziciju energetskog čvorišta Europe kroz LNG terminal na Krku, te našeg Poglavara Mesiju Andreja BBh, koji sa svojim poprednjim financijašima , Apostolicom Martinom i Apostolom Zdravkom rješava financijsku konstrukciju ovog projekta, samorazumljivo uz potporu naših transatlanskih gazda. Nevjerujući Tome sumnjaju u opravdanost projekta, tvrdeći da će u njegovim spremnicima biti uskladišten jadranski zarak, a ne ukalupljeni zemni plin, sve zbog toga što je isti biti skup kao svetog Pere kajgana. Kada bi ovi i bili u pravu, neće LNG terminal biti promašaj jer će MOL prodavati u inozemstvo jeftini domaći plin, a našim domicilnim dvonožnim papkarima će prodavati uskladišteni plin iz terminala, jer su navikli da u svojoj kobajagi neovisnoj državi kupuju samo najskuplje proizvode. Ovaj će koristiti i kutinska fabrika umjetnog gnojima, što će razumljivo privući bezbroj kandidata za strategijskog partnera. Dakle na vidiku je još jedan uspješan gospodarski poduhvat našim vjerodomoljubnih vlasti, kojim će Hrvatska postati EU šampion u gospodarskom višeboju (preotet će titulu Bugarima) i u EU dužnički rekorder (otet će titulu od Grka). Konačno će se domicilni dvonožni papkari spoznati kako, krvarenje gaća i ostale žrtve za stvaranje i obranu neovisne Hrvatske nisu bile uzaludne. Dužan kao Hrvatska, o kako će to gordo zvučat!

VL
MA
Markos
12:41 01.02.2018.

Bravo. Samo dalje naprijed sa terminalom. Sve ubrzati!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.