Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sisak

Ljubomir Čučić nakon godinu dana zatvora pušten na slobodu

ljubomir čučić (1)
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/4
01.10.2010.
u 11:04

Dočekala ga je supruga Nataša, koja ga je jedina posjećivala za odsluženja kazne. Služio je kaznu zbog obiteljskog nasilja. Najavio je bitku za skrbništvo.

Nakon godinu dana odslužene kazne za obiteljsko nasilje, računajući i četiri mjeseca ekstradicijskog pritvora u Njemačkoj, bivši novinar i hrvatski diplomat Ljubomir Čučić, nešto mršaviji, ali dobro raspoložen, danas oko 10 sati napustio je zatvor u Sisku.

Dočekala ga je supruga Nataša, koja ga je jedina posjećivala za odsluženja kazne. Kaznu je odslužio u cijelosti, bez ijednoga slobodnog dana, a vrijeme je provodio isključivo u zatvorskoj sobi s još šestoricom zatvorenika, čitajući i pišući.

Čučić najavljuje borbu za skrbništvo nad svojim kćerima, Sarom i Larom, na sudu u Luksemburgu.

Komentara 17

VI
vidimškoj
11:46 01.10.2010.

a i vi svako smeće stavljate u novine.

MI
mica1111
11:53 01.10.2010.

...objektivno govoreći svoje je odležao...treba ga pustiti na miru... ...nek čovjek nađe svoj mir i sreću...

KR
kresimirica
11:35 01.10.2010.

Sa ovom ženom još nema klinarije, pa ga nije mogla upoznat. Žena čisti, pere, kuha, radi... a gospon bu sad fural naokolo za purgerkama na poziciji, da mu srede povratak u diplomaciju. Ipak je tam dobil najviše penezov a nije uradil nič, osim ovog skandala sa Francuskinjom. Ovaj me Čučić potsjeća na onog veleposlanika koji je u Kanadi proglašen za nasilničkog, ak se Nacionalu može verit, a zakaj nebi kad levica piše o levičaru, a sad je u Maleziji za pravoga HEROJA tak da su nam mediji puni hvalospjevov. Nu tak to ide oportunistima, vavek im se posreči isplivat iz kaljuže, al moj je dedek znal reč \"smrad bu za takvima ostal dugo\"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije