Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema mjesta panici zbog Euthyroxa
Povratak na članak

Ljekarnici objasnili promjene oko tableta za štitnjaču

Svi su zdravstveni djelatnici upoznati sa „procedurom“ prelaska na novi Euthyrox, a svi su pacijenti pravovremeno obaviješteni i o promjenama u formulaciji i o tome što poduzeti ukoliko primijete simptome.

Komentari 2

Avatar ivica48
ivica48
08:44 29.01.2020.

Moja gospođa uzima Thyronajod 75 Henning već30 godina i uvjek dobije kutiju od 98 tableta za štitnjaču

VL
GO
goldi
12:31 27.01.2020.

Osim što sam bivši zdravstveni djelatnik trošim i Euthyrox više od 20 god što moram nastaviti do kraja života. Imam neke nuspojave na promjenu lijeka. Na stranu s tim, mene osobno zanima zašto poštovana tvornica tableta smanjuje njihov broj uu kutiji, ne vidim smisao toga jer ovaj lijek uzimaju kronični bolesnici( hipotireoza) i oni koji su imali totalnu tireoidektomiju pa su osuđeni na doživotno uzimanje lijeka.Morate priznati da starijim osobama nije baš lako svaki čas trčkarati po recept.Mislim da bi za sve kronične bolesnike trebalo izdati recept koji bi vrijedio 1 god, odnosno do korekcije nalaza. A što se tiče bilo kakvog upozorenja na promjenu pakovanja lijeka i ev. neke nuspojave uopće nije bilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.