Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na listi pet žena

Listu laburista za EP predvodi Nikola Vuljanić

Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
1/3
29.03.2014.
u 11:31

Na listi je pet žena, a kandidate su, kazao je predsjednik stranke Dragutin Lesar, predlagale županijske podružnice stranke

Listu Hrvatskih laburista za Europski parlament predvodi njihov aktualni eurozastupnik Nikola Vuljanić. Na listi je pet žena, a kandidate su, kazao je predsjednik stranke Dragutin Lesar, predlagale županijske podružnice stranke.

- Sve liste na prvom mjestu imaju zečeve za zavaravanje birača. Na našoj listi nema zečeva, svi se bore za preferencijalni glas - kazao je Lesar. Najmlađa kandidatkinja 23-godišnja Monika Bogeljić na listi je nakon Vuljanića.

S liste za prošle izbore za EU parlament, ponovno se kandidiraju Marita Brčić-Kuljiš, koja je na devetom mjestu, i Damir Hršak, javnosti poznat jer otvoreno priznaje homoseksualnost, a koji je na petom mjestu. Osmu poziciju zauzela je saborska zastupnica Nansi Tireli, a na posljednjem je bivši saborski zastupnik i sadašnji predsjednik Županijske skupštine Osiječko-baranjske županije Antun Kapraljević.

Na trećem je mjestu Sergej Dinić, na četvrtom Davorka Pšenica, na šestom Sanda Kolaković, na sedmom Vedran Sabljak, a na desetom Matija Feješ.

>> Laburisti: Svaki drugi oporbeni prijedlog došao je od nas

Komentara 5

DS
dino_saur
11:50 29.03.2014.

ne bute prošli...

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:58 30.03.2014.

Najmlađa kandidatkinja 23-godišnja Monika Bogeljić na listi je nakon Vuljanića....... Dakle, Isti Vuljanić sinoć govori na Dnevniku da se u EU parlamentu donosi 60 - 70 % zakona koji se uvode u Hrvatsku. Zanima me stoga koji je to životnii empirio i iskustvo klinke koja nema sata radnog staža ili životnog iskustva da odlučuje o tim stvarima. Mislio sam da su takve stvari samo dio ionako kadrovskog bezumlja SDP-a u slučajevima poput Sandre Petrović Jakovine koja je iz faxa uskočila u Saborske klupe, pa u ministrov krevetac, pa u Brisel.... Šteta .... imao sam donekle pozitivno mišljenje o Vama kao stranci, ali nakon ovoga, truba.... nula bodova

RE
rektoskop
19:19 29.03.2014.

Hahahaha.....a ovi nisu nastali od prebjega? Nije li Lesar pobegel iz HNSa ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije