Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VILIM RIBIĆ:

'Linić neće biračima reći istinu jer onda vjerojatno ne bi glasovali za SDP'

Vilim Ribić
Dalibor Urukalović/PIXSELL
07.05.2014.
u 22:01

Zdravom razumu je neshvatljivo da Linić pred izbore neće biračima darivati istinu o svom sporu s Milanovićem, poručio je Ribić

Izjava bivšeg ministra financija Slavka Linića da će čekati s iznošenjem stajališta o svojoj nedavnoj smjeni dok ne prođu euroizbori "slika je i prilika nakaznog shvaćanja svrhe izbornog i demokratskog procesa", poručio je večeras sindikalist Vilim Ribić u priopćenju.

"Naime, zdravom razumu je neshvatljivo da Linić pred izbore neće biračima darivati istinu o svom sporu s Milanovićem, već obrnuto uskratit će im istinu kako bi oni bili manje upućeni, jer kada bi bili sasvim upućeni tada vjerojatno ne bi glasovali za njegovu stranku", poručio je Ribić, dodajući kako je Linićeva namjera manipulirati biračima i držati ih u neznanju.

>> Ribić: Linićeva smjena došla prekasno. Matijašević: Bio je jedan od najjačih aduta Vlade

Komentara 17

AK
akil
22:35 07.05.2014.

Što treba Linić reći?Ništa,jer je sve jasno.Pokušao je ukrasti,ali primjetili su ga neki i to je to.nije on sam,ima još drugova s putrom na glavi.Obersnel se plaši s razlogom jer Riječka tržnica je još tajna,a ima još neke s lukom Rijeka.Komadina?Ima i on lijepu kolekciju građevina i stanova,a otkuda to sve?Polako ali sigurno Ivo će dobiti nove sustanare u Remetincu!

SU
superhik3000
09:35 08.05.2014.

Pa dobro mu čovjek reče, očito je partiji bitan samo uspjeh na izborima, a koga briga za birače. Kako je ono Aristotel zborio: drag mi je Platon, ali draža mi je istina! Liniću ne bi škodilo malo antičke mudrosti, ali čini se da je njemu draga samo stranka, a istina je ionako precijenjena u današnje vrijeme...

MB
mintz_bon
09:45 08.05.2014.

Nama biračima nitko ne govori istinu i svi nas žele izmanipulirati za svoje foteljice i funkcije, za svoje osobne interese i interese svojih stranaka. I evo, netko je konačno to javno i rekao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije