Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prozivke

Linić: Karamarko i Grbić su opasni ljudi, podvaljuju i DORH-u

linić
Jurica Galoić/Pixsell
17.05.2011.
u 15:45

Potvrdio je kako još uvijek nije dobio poziv za obavijesni razgovor, uvjeren da za njega nema ni zakonske osnove jer je slučaj prema Zakonu o policiji pao u zastaru

- Autor anonimne prijave protiv mene je Oliver Grbić, kazao je danas u Rijeci SDP-ovac Slavko Linić, temeljem koje je policija dosad već obavila obavijesne razgovore s nekadašnjim članovima Kriznog štaba Rijeke, a u kojoj se, navodno, upravo S. Linić i njegov kolega iz Kriznog štaba Šime Radulić prozivaju zbog novca koji je 1991. godine bio namijenjen nabavi oružja za obranu Rijeke. Navodno su novac, 830 tisuća DEM, zadržali i sakrili u hladnjaku Radulićeve kuće na Ugljanu. Linić je uvjeren kako je riječ o montiranom slučaju u kojem se podvaljuje i DORH-u. Potvrdio je da još uvijek nije dobio poziv za obavijesni razgovor, uvjeren da za njega nema ni zakonske osnove jer je slučaj prema Zakonu o policiji pao u zastaru, a ministra Karamarka i ravnatelja policije Grbića nazvao je opasnim ljudima.

- Dosada me se opisivalo kao vrhunskog stručnjaka i financijskog eksperta koji zna prevariti poreznike i cijeli sustav. Ako novac držim u frižideru, onda to govori koliko je Grbić ozbiljan kada je pisao te gluposti - komentirao je ironično Linić te dodao kako je policija u rukama neodgovornih ljudi.

Pridružio mu se i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel koji je dometnuo kako su kod primopredaje dužnosti pregledali sve hladnjake na adresi Korzo 14 i ništa nisu našli. Premda se spominje da je anonimna prijava, osim Grbiću, poslana i HDZ-ovim saborskim zastupnicima Vesni Buterin i Frani Matušiću, Buterin je, pomalo iznenađena, jučer izjavila kako anonimnu prijavu nije nikada dobila. Pita se kako to da anonimna prijava nije stigla i na adresu Željka Jovanovića, kao predsjednika Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe strategije suzbijanja korupcije. Je li anonimna prijava stigla i na adresu Frane Matušića, jučer nismo doznali.

Ključne riječi

Komentara 81

JM
Juraj_MALI
20:26 17.05.2011.

Koliko je SDPovcima bilo stalo do rata i naoružavanja našig branitelja odlićno govori ova činjenica da su novcem za nabavku oružja popločali korzo.

ST
Stric
23:54 17.05.2011.

Znači jajoglavi drug komunista sa Kvarnera ima sve izglede da ljetuje u Remetincu !!!

IV
ivanhorvat2001
17:58 17.05.2011.

kad je hdzovac lopov, onda je lopov. kad je sdpovac lopov, onda su to \"namjestanja\" :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije