Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Strah od Mattea Salvinija

Salvini je ispao više sretan nego pametan, jer nova vlast nakon njegovog odlaska u oporbu inzistira upravo na politikama na kojima je on izrastao.

Komentari 2

MA
MarkusMarusic
09:14 22.12.2019.

Boro Čemu floskule tipa "odbacivanja prijašnjih ljevičarskih uvjerenja" jer kad si mlad a nisi ljevičar nemaš srca, a kad ostariš, a i dalje si ljevičar onda nemaš mozga.

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
15:59 22.12.2019.

Salvini će na slijedećim izborima sigurno pobijediti, zajedno sa Georgeom Meloni, talijanskom Marine Le Pen koja je nedavno pretekla u anketama i Berlusconija koji će propasti ko i svi Pučani više-manje u Europi i biti će zapamćeni ko izdajice naroda, zajedno sa socijalistima...Ova smiješna i vještačka žuto-crvena vlada sastavljena od onih koji su se do jučer pljucali, a sada su u koaliciji zbog fotelja, neće još dugo, jer nemaju podršku naroda...Ne bi Salvini bio toliko riskirao da sklizne u oporbu, da nije znao koliku podršku ima od Sjevera do Juga

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.