Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana Rita (3,5)
Povratak na članak

Platili Rebru za lijek, a oni ne znaju bi li liječili dijete

Dogovoren je termin prve injekcije, dijete su doveli u bolnicu, a onda su im rekli da povjerenstvo tek treba odlučiti je li kandidat ili ne

Komentari 79

JU
jurajuric116
20:59 21.12.2017.

prvo kaj mene zanima kaj v toj jednoj inekciji košta 640000kn? farmaceutska industrija je največi lopov modernog doba. svi telekomi, banke i osiguranja su za njih kamilica kakvi su to lopovi, ali über lopovi.

VL
Avatar jwayne
jwayne
21:23 21.12.2017.

Imao sam nesreću da se teško razbolim ali imao sam sreće što sam došao na Rebro. Vrhunski ljudi i stručnjaci!!! Živ sam i zdrav zahvaljujući njima. HVALA HEMATOLOGIJI!!! Članak nisam pročitao ali pretpostavljam da znam o čemu se radi .... Nesretni roditelji i novinar upitnog morala ... još nedostaje i jedan dobar i poznati odvetnik...

VL
SO
SoloHan
21:18 21.12.2017.

Nounarka, Ajde malo više poštovanja prema toj obitelji a i prema liječnicima, dok ti drkeljaš ovuda oni i sada vjerojatno nekome spašavaju život.

VL
AL
alf
21:33 21.12.2017.

Sto ovdje nije normalno je to da je novac prihvacen a da nisu sigurni hoce je li lijeciti . Kako mogu uzeti novac za nesto prije definitivne odluke? Nazalost, Hrvatska jos zivi pod onim komunistickim razimom gdje se ne smijee postavljati puno pitanja, samo se moraju uredno izvrsavati nardebe. Uplata za usluge se placa poslije a ne prije nego sto je ucinjena. Potrebno je detaljno ciscenje drzavne uprave i svih drzavnih ustanova, drugacije nema napredka.

VL
JA
jadrmatic
20:27 21.12.2017.

Zdravlju djeteta će sigurno pomoći pritisak na bolnicu i liječnike, jelda? Najbolje da se ukinu bolnice i da novinari određuju treba li dijete dobiti lijek, bez obzira na bilo što. Pogotovo ako je novinar plaćenik proizvođača lijekova. Što mislite?

VL
Avatar Oneill
Oneill
20:04 21.12.2017.

Pitanje je samo jedno dali smo mi normalan Narod.

VL
IV
ivanoo
22:51 21.12.2017.

Ako bolnica nije sigurna da će pomoći djetetu onda ne žele ni liječiti.Pa će roditeljima vratiti novac.U čemu je problem?Tko je roditelje mogao spriječiti da uplate novac ?IBAN je javni....

VL
MI
midea
06:37 22.12.2017.

Mama čekala do kraja radnoga vremena , ovi se sastali i otišli doma ? Moš mislit kako nisu znali da žena čeka nekakvu informaciju , za takav postupak predvidio bi zakonom propisanu smrtnu kaznu !

VL
PO
Posten
20:24 21.12.2017.

Djete treba ljecit gratis, dok god tako ne bude ne treba vjerovat politicarima! Mi Hrvati, mi i mi a djeca umiru! Tv, Sabor vlada zupanije i opcine moraju da daju sve dase djete izljeci ako ima i 20% sanse!

VL
ZE
zena1
10:32 22.12.2017.

interesira me koliko je stručnih članaka novinarka pročitala prije ovakvog huškačkog i netočnog članka. Vjerojatno niti jedan inače bi znala napisati da ovaj lijek nažalost ne liječi nego samo možda usporava bolest, koja nažalost ima svoj tijek, svoj početak i kraj. Cijena od 2.5 milijuna je samo početna terapija. Nigdje nisam pročitala koliko košta cjeloživotno liječenje. Nakon te informacije bilo bi jasno da Hrvatska za neke lijekove i bolesti zaista nema novaca. Kako će roditelji ovog djeteta platiti nastavak liječenja. Rebro je novac primilo kao garanciju, isto tako bi napravili i bilo gdje u svijetu. Ovdje vrijedi ona stara "Pomozi sirotu na svoju sramotu".

VL
DU
Deleted user
20:17 21.12.2017.

Ne, nismo jer plaćamo visoke doprinose za zdravstveno. Mnogi gotovo i ne idu liječniku, na sreću. Ipak, godinama HZZO i zdravstvo traži od nas donacije-darove u novcu za kupnju svega i svačega. Istodobno, Vlada kupuje nepotrebne mobitele, kupuju se licence Microsofta ( pitati Goran Radman), kupuju se limuzine, grade Dvoti, Gazde kradu....Ne, nismo normalni. I dalje šutimo kao mule.

VL
TR
trabant7
20:53 21.12.2017.

Bio sam u sličnoj situaciji sa svojim kikićem i to na Rebru ali sam se ipak odlučio za inozemstvo i nisam pogriješio, tamo su se odnosili prema nama sa velikim poštovanjem i sa naj tretmanom. Sve je bilo plaćeno pa se ne očekuje drugačije. Ovi roditelji trebaju zatražit povrat novca i pravac Stuttgart. Nakon ovakog" tretmana" na Rebru kod tih liječnika više nisi siguran da će dijete dobit baš taj lijek ili placebo. Osobno bih kontrlirao svaku apliciranu bočicu ako do toga dođe. Kad se izgubi povjerenje onda tu nema više " ljubavi". Bježite van.

VL
Avatar javorko
javorko
08:04 22.12.2017.

iz mostara?cekaj malo..jel njeni roditelji uplacuju zdrastveno u proracun HHHZO ili možda ja im to uplacujem??Jel ja mogu se lijeciti npr u Italiji?

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
05:54 22.12.2017.

Lijek koji su roditelji platili dat je drugom djetetu jer je njemu bilo potrebnije,zdravstvo je u minusu,,,ne uplaćujte za lijekove jer vako ćete proči !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.