Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE U ZADRU
Povratak na članak

Liječniku u brutalnom napadu slomljena kost lubanje, komora traži izmjene Kaznenog zakona

Goluža: Verbalno nasilje nad liječnicima svakodnevna je, uobičajena pojava koju gotovo nitko niti ne prijavljuje nadležnim bolničkim tijelima niti državnim institucijama

Komentari 9

DU
Deleted user
11:50 14.07.2016.

Kako nam je u državi vidi se na svakom koraku. Kako institucije nerade svoj posao ili ga rade traljavo, svi su spremni uzeti pravdu usvoje ruke.

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
20:20 14.07.2016.

Klasična školska medicina je najveći promašaj i varka modernog doba. Liječnicima je posao da liječe što stalno i rade, poanta je u tome što nikoga još nisu izliječili. Ali onda bi se trebali zvati iscjelitelji što oni nisu, zar ne ?! Njihovi svi dosezi, znanja i moći su da zalječuju simptome nekakvim pilulama. Da ih netko za to još plaća jeste veliki skandal.

VL
RO
robertek
11:51 14.07.2016.

Nema veze što u ovoj državi bez problema prebijaju i lome kosti profesorima, doktorima, odgajteljima, kontrolirima javnog prometa. Nama treba samo poseban zakon za one koji bacaju baklje, a ovo koliko vidim ljudima je to čak OK. Traže 20 godina robije za nekog klinca koji je upalio baklju, a ovo opravdavaju jer eto ovaj doktor je sigurno nešto grozno napravio. Super mentalitet, vrlo inteligentno i moralno.

VL
BL
bluesman007
17:20 14.07.2016.

Drage kolege liječnici, Drzava vas omalovazava bijednim placama ,novinari maltretiraju i ponizavaju a vlastiti gradani tuku. Pa sto cekate? Vec ste davno trebali spakirat kofere. Tu nema srece.

VL
Avatar lilablue666
lilablue666
12:05 14.07.2016.

Super komentari ispod - sigurno je nekome nešto gadno učinio, sigurno je zaslužio i slično....slični komentari su i kada je članaka od prebijanju supruge, silovanju maloljetnice, tučnjavi osnovaca : sigurno je sam/sama tražila, dobila je što joj ide i ostali komentari nalik ovima. Koliko još stoljeća treba proći prije nego ovi naši kretenoidni balkanjerosi shvate da je SVAKO nasilje, svaki udarac upućen drugome zlo i da nitko nema prava nikoga fizički ni verbalno napadati i maltretirati.

VL
Avatar quousque tandem
quousque tandem
16:50 14.07.2016.

Prije dosta godina je jedan čovjek ušao u rodilište u Petrovoj, uperio doktoru koji je vodio porod pištolj u glavu i rekao: "Ako se što dogodi mojoj ženi, vi ćete prvi stradati." Slični napadi, iako manjeg intenziteta, dešavaju se gotovo svakodnevno u hrvatskim bolnicama. Počinitelji su ljudi s dna društva, uglavnom pijani ili nadrogirani. Ali ono što je uistinu tragično je što iz komentara vidim da u našem društvu, koje je u usporedbi s većinom svijeta ipak relativno napredno, još uvijek postoje pojedinci koji opravdavaju ili čak odobravaju takvo ponašanje. Sramotno!

VL
JU
jurajuric116
11:30 14.07.2016.

a zakaj je dobil po fanfuri? realno doktori su doktori i cjenim struku jako. ima tu nekih "ali" o kojima bi se moglo raspravljati. mislim da nije dobil bez vraga, nekaj je moral grdo napraviti da razjari čoveka da ga tak potere.

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
11:04 14.07.2016.

Kome je dok prije toga nanio tjelesne ozljede ? Doktori se često smatraju i ponašaju kao bogovi, a fušere na svakom koraku. S pravom primijenjena kirurgija je za mene znanost,a većina ostalih medicinskih tretmana je čisti promašaj i uništavanje čovjeka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.