Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi gradonačelnik mostara
Povratak na članak

Liječnik Mario Kordić pozvao i Bošnjake: Budimo jedna duša

Kordić: Okrećemo jedra grada niz vjetar da stignemo druge sredine koje su dosta ispred nas

Komentari 2

DV
Džontra Volta
06:33 19.02.2021.

Želim svim mostarcima svu sreću ovog svijeta. Skupite glave zajedno i naprijed.

VL
SI
sisavac
08:36 19.02.2021.

zašto bi samo mostar imao tu tugu da je unaprijed definiran broj skupštinara svakog naroda..? po kojem ključu, sadašnjem broju, ili predratnom? zašto sarajevo ne dijeli isti model formiranja čelnih ljudi grada? tuzla, zenica, banja luka, bijeljina, brčko..? zašto bi baš i samo mostar morao imati taj uteg oko vrata, gdje jedna strana uvijek može blokirati drugu? izbori su jedino mjesto na kojem se preslože odnosi političkih snaga, pobjednik vodi i odgovara. jalova pobjeda, bilo koje strane. ako se bošnjaci u mostaru boje preglasavanja, zašto onda taj strah ne podijele sa npr. hrvatima i srbima u sarajevu, pa da i tamo bude sličan model? ili u federaciji? iza svega stoji famozna međunarodna zajednica, sa svojim inzkom na čelu, koji uređuje stvari u bosni mimo daytona. što nisu tako principijelni na drugim područjima? kad je pasalo radi nekih drugih interesa, smjenjivali su srbe. kad su trebali bošnjake radi istih stvari, šutilo se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.