Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa HLK-a
Povratak na članak

Liječnici upozoravaju: Njih 60 posto spremno je povući suglasnost za prekovremeni rad

HLK, Hrvatski liječnički sindikat i Hrvatski liječnički zbor donijeli su 10. rujna zajedničku Rujansku izjavu, kojom su upozorili na neodrživu situaciju u hrvatskom liječništvu i zdravstvenom sustavu.

Komentari 6

DA
dam63
14:35 07.10.2019.

Jaka stvar. Bar sad profesionalni bolesnici nece moci svaki dan sjediti u ambulantama , klinikama i po pretragama pa mozda netkp potrebit dodje prije na red.

VL
IV
IvoDivo
16:19 07.10.2019.

Ne mogu jadnici jer se moraju odmarati da bi mogli raditi privatno. Jedini lijek za naše zdravstvo je privatizacija i konkurencija, jer polovica ih ne radi ništa.

VL
DV
dvorskaluda
13:46 07.10.2019.

Vlada je gluha, jer u konačnici, svi iz Vlade, Sabora, oni sa saborskim mirovinama, mogu si platiti medicinske usluge u privatnim klinikama. Za nas koji doprinosima i porezima financiramo i njih i zdravstvo - nikoga baš i ne boli briga.. Nered u zdravstvu postoji od preopterećenosti do manjka osoblja, i već je dosta ispraznih obećanja i promašenih pokušaja političara.

VL
MA
MarkoMaras
13:04 07.10.2019.

Neka prosvjeduju što više! To će dodatno ubrzati propast ovog socijalističkog zdravstvenog sustava. Onda ćemo valjda konačno prijeći na javno-privatne sustave gdje ljudi na tržištu slobodno biraju zdravstvena osiguranja i zdravstvene ustanove. Vidjeti npr. Nizozemsku.

VL
RP
rpzagreb
12:09 07.10.2019.

Ovi vladajući trolovi mogu razumijeti samo konretne akcije i poduzimanja. Bez velikih priča.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.