Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pala i ozlijedila glavu

Liječnici se bore za život djevojčice ozlijeđene u crkvi

hitna pomoć
Foto: ilustracija
30.09.2014.
u 11:12

S njom je bila majka, a još se istražuje kako je došlo do nesreće

U crkvi Uzvišenja sv. Križa u Vratišincu organiziraju se mise i molitve za djevojčicu koja je pri padu u crkvi u nedjelju teško ozlijedila glavu. Prema neslužbenim informacijama, prošla je dva operativna zahvata jer se nakon prvog pojavio hematom, i liječnici se bore za njezin život.

Podsjetimo, djevojčica stara godinu dana teško je ozlijeđena na nedjeljnoj misi u crkvi u Vratišincu u Međimurskoj županiji. Prema informacijama iz Policijske uprave međimurske, dijete rođeno 2013. godine palo je s crkvenog kora, s visine od tri do tri pol metra.

S njom je bila majka, a još se istražuje kako je došlo do nesreće.

>> Jednogodišnja djevojčica pala u crkvi i teško se ozlijedila

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar zagorac2
zagorac2
11:48 30.09.2014.

umjesto da vam je zao djevojcice i da pitate tu mamu kako djete od godine dana koje ni ne hoda moze past vi komentirate kako se je to dogodilo u crkvi, a jeste bolestan narod nije cudno da ste si odabrali kretene da vas vode

DU
Deleted user
11:36 30.09.2014.

U Hrvatskoj je u svakom pogledu 14 stoljeće...

Avatar comandante
comandante
11:25 30.09.2014.

Ne razumijem ljude, Mole se za ozdravljenje i placaju milodare crkvi!!! Pa platite doktore pošteno oni su bogovi!! Nije ovo 14 stoljeće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije