Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJEPORI

Liječnici protiv Zakona o sigurnosti na cestama: Zar će se i zbog alergije ostajati bez vozačke?!

Zagreb: Gužva na naplatnim kućicama Lučko u smjeru prema moru
Zeljko Lukunic/PIXSELL
10.09.2021.
u 06:40

Boje se da će sve to dovesti do gubitka povjerenja na relaciji liječnik – pacijent, što može imati, upozoravaju, katastrofalne posljedice na kompletan sustav

Komentara 16

PE
PetrusManus
07:09 10.09.2021.

Ti prometni stručnjaci su ostali još u dobu kočija i kočijaša, dobro se zna što je i tko je problem, Policija odradi korektno posao ali poslije sudstvo naravno zakaže, i što je posljedica, na cesti imamo recediviste s po nekoliko desetaka prekršajnih prijava, a o prometnicama i regulaciji prometa da ne govorimo, protočnost je ravna nuli, svaki semafor se pali po vlastitom nahođenju i sve to izgleda kao lampice na boru za Božić, to je ono što bi trebali takozvani prometni stručnjaci raditi, a ne pojavljivati se u medijima kao starlete.

DU
Deleted user
07:50 10.09.2021.

Sama medicina se temelji na Hipokratovoj zakletvi, odnosno da imaš povjerenja u liječnika i da mu možeš sve reći bez srama ili neke osude, ako izostane to povjerenje odnos prema liječnicima biti će potpuno drugačiji, ljudi će svjesno lagati kakoo bi izbjegli neželjene posljedice.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:09 10.09.2021.

Novi pokušaj da se liječnicima obiteljske medicine nametnu nove obveze i odgovornost za koje niti nemaju kvalifikacije, kao liječnici medicine rada. Ako bi prijavili svakoga tko uzima lijekove za koje je navedeno da izazivaju pospanost i usporavaju reakcije onda više od pola vozača ne bi smjelo za volan. Jedina svrha ovoga prijedloga je da se odredi Pedro u kojega se može uprijeti prstom. To što ovi bez vozačke divljaju dok nekoga ne usmrte očito je zakonodavcu manji problem. Znamo da policija odradi svoj dio posla, a znamo i tko ne odradi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije