Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOMBARDIRANJE SE POJAČALO
Povratak na članak

Liječnici na prvoj crti bojišnice u Ukrajini: 'Nemate vremena misliti, krvi je posvuda'

Liječnik Viktor, koji je po specijalizaciji ginekolog, za Reuters je ispričao da pregledaju ranjenike, obave hitne zahvate i potom ih šalju dalje u bolnice. Evakuacija vojnika s prve crte bojišnice obično traje između 20 i 40 minuta, no ranjeni ponekad moraju čekaju i do dva sata

Komentari 1

HA
HERCEGOVA@AC
20:36 22.02.2023.

Nisam razumio u čemu je razlika između ovih velikana i onih u Hrvatskoj i Bosni 91-95. I jedni i drugi spašavaju živote nedužnih, ali one nitko ne spominje. Pozdravljam prijatelja ZOMBIJA ( zna on tko je) koji mi je spasio život amputiravši mi nogu pod svijećom (nije bilo struje). A onu "LJERKU", de ju vratite otkuda je i došao. Sramoti Nas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.