Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVERO OZLIJEĐENIH

Liječnica o stanju ranjenih u pucnjavi: 'Brzo su bili operirani, ali su i dalje životno ugroženi'

Sisak: Policija obavlja očevid na mjestu sinoćne pucnjave
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/5
02.07.2023.
u 13:22

Osim četvero ozlijeđenih u napadu vatrenim oružjem, u sinoćnjem napadu ozlijeđeno je još troje osoba. Među njima je i dijete koje je bježalo te vatrogasac na kojeg je tijekom intervencije pao zabatni zid

Četvero osoba ozlijeđeno je u napadu 58-godišnjaka u Sisku, dok je jedna osoba poginula. Policija je ranije potvrdila kako su dvije osobe na respiratoru te su u životnoj opasnosti, dok su dvije osobe u teškom stanju. O stanju pacijenata izvijestila je i liječnica Milena Stižak za 24sata

- Pacijenti su bili vrlo loše i brzo su operirani, barem ta dvojica koji su kod nas u intenzivnoj. Jedan dio vremena su bili na respiratoru, jedan je budan, donekle bolje, ali još uvijek su životno ugroženi - objasnila je, dodajući kako se radi o povredama trbuha. 

 

>> VIDEO Policija obavlja očevid na mjestu sinoćnje pucnjave

Inače, još je troje ljudi ozlijeđeno u krvavom pohodu 58-godišnjaka, no oni nisu ozlijeđeni vatrenim oružjem. Dvoje se, među njima i dijete, ozlijedilo prilikom bijega od muškarca, dok je koljeno ozlijedio i jedan vatrogasac jer je zabatni zid pao na njega za vrijeme intervencije. Muškarac kojeg se povezuje s pucnjavom je uhićen, a još je sinoć doveden u službene prostorije policije. 

POVEZANI ČLANCI:

Jedan susjed ispričao nam je ranije kako je sa svoje terase sam vidio ranjenu ženu, svoju susjedu, kako ju sin vodi pod rukom do automobila kako bi mogli doći do bolnice. - Vidio sam samo sina ranjene kako je vodi ispod ruke, kaže: 'Ovaj je budala, radio mi je mater, ne znam što mu je'. I onda su oni sjeli u automobil i odvezli je u bolnicu - ispričao je ranije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije