Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Lice s tjeralice: Blaž Petrović na tuđem zemljištu sagradio kuću

Blaž Petrović
Vjesnik/Pixsell
06.11.2009.
u 17:37

Pomoću veza u gruntovnici na naše zemljište koje smo kupili za 650 tisuća eura, kao vlasnicu upisao je suprugu Mirjanu - optužuje Galić.

Dodatne optužbe slijevaju se na račun Blaža Petrovića, čovjeka s međunarodne tjeralice, koji je prebjegao u Hercegovinu. Vitomir Galić i Božo Keškić optužuju ga da je obiteljsku vilu na Tuškancu 84 sagradio nezakonito na njihovu zemljištu.

Naime, 2003. godine su Galić i Keškić s Petrovićem sklopili sporazum o gradnji urbanih vila na Tuškancu, no do toga nije došlo.
 
- Pomoću veza u gruntovnici na naše zemljište koje smo kupili za 650 tisuća eura, kao vlasnicu upisao je suprugu Mirjanu - optužuje Galić koji je cijeli slučaj predao sudu.
 
Jučer je na Općinskom sudu u Vukovarskoj ulici u Zagrebu bila prva parnica kojom Vitomir Galić i Božo Keškić traže da im Mirjana Petrović svakom za to zemljište isplati po 16 milijuna kuna. Mirjana Petrović se na sudu nije pojavila, nego samo njezin odvjetnik.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
23:07 07.11.2009.

glasajte za bandica pa ce za godinu dvije ovaj bosanceros dobit i zlatnu kunu

DO
dovla
08:06 07.11.2009.

kad bi svi kojo su došli sagradili nešto i pobjegli u herce... bilo bi to super

KA
karlovcankica
18:24 06.11.2009.

zgodno...sad nek oni malo podmazu i cija zemlja tome i kuca..super dobro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije