Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budućnost zemlje

Libijsko Tranzicijsko vijeće sastaje se s čelnicima NATO-a i EU

Barroso
Reuters
13.07.2011.
u 11:26

Predstavnica EU za vanjsku politiku u svibnju je otvaranjem diplomatskog ureda u Benghaziju neslužbeno priznala vladavinu Vijeća

Predstavnici libijskog Nacionalnog tranzicijskog vijeća predvođeni Mahmoudom Jibrilom sastat će se s čelnicima NATO-a nakon nešto manje od četiri mjeseca bombardiranja Libije, prenosi Guardian.

Sastanak je prilika da se čuje glas libijske opozicije i njezino viđenje situacije "na tlu" te kako vide budućnost svoje zemlje.

Libijci će se u Bruxellesu sastati i s čelnicima Europske unije pa tako i s predsjednikom Europske komisije Joseom Manuelom Barrosom.

Visoka predstavnice EU za vanjsku politiku Catherine Ashton u svibnju je, podsjetimo, otvaranjem diplomatskog ureda u Benghaziju neslužbeno priznala vladavinu Tranzicijskog vijeća i obećala potporu demokratskoj Libiji.

Komentara 3

UK
Ugo Kajvez
23:25 13.07.2011.

Diktator Barroso na ćelu anti demokratske EU ............... jer njima NIŠTA neznači glas građana, ..... to su već više puta dokazali ...............

UK
Ugo Kajvez
23:28 13.07.2011.

Barroso, koga ćeš posalti u haag zbog prekomjernog NATO bombardiranje gdje su poginula nedužni civili ?? ............

JA
jaruzelskia
22:52 14.07.2011.

Ah da, potpisuje koliko vam da nafte......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije