Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDA ZA BRAKOM

Amerikanka se udavala 10 puta, bila udana za osmoricu odjednom

Liana Barrientos
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
11.04.2015.
u 11:35

Nanizala je šestero supruga prije no što je prvi podnio zahtjev za rastavu braka 2002.

Liana Barrientos, 38-godišnjakinja iz Bronxa, cijelo je desetljeće nizala supruge, a jedno je vrijeme bila udana za osmoricu odjednom, prenosi New York Post.

Plavuša se od 1999. godine udavala deset puta, od čega pet puta samo u 2002. godini. Nanizala je šestero supruga prije no što je prvi podnio zahtjev za rastavu braka 2002., a dodala ih je još trojicu prije no što ju je drugi ostavio 2003. Još uvijek je udana za četvoricu.

Barrientos je optužena za krivotvorenje jer je navodno u dokumentima za svoje vjenčanje 2010. sa Salleom Keitom tvrdila da se nikad prije nije udavala. Navodno je također u dokumentima navodila različite verzije svog imena.

Reuters piše kako je Barrientos supruzima, koji potječu iz zemalja koje je američko ministarstvo domovinske sigurnosti označavalo kao opasne, omogućavala dobivanje američkog državljanstva. Njezin osmi suprug, Pakistanac Rashid Rajput, 2006. je deportiran u Pakistan zbog prijetećih izjava o SAD-u.

Barrientos se na saslušanju u petak izjasnila nevinom.

Barrientos je s dvojicom supruga imala i djecu. Jedan od njih, Carlos Garcia, otac 4-godišnjeg djeteta, izbacio ju je iz stana u Bronxu prije nekoliko tjedana.

>> Već treći put dogovorim vjenčanje i onda preko noći odustanem. Zašto?

>> 'Za brak mi nude i životinje, ali udaja me još ne zanima'

Komentara 7

DU
Deleted user
00:02 12.04.2015.

Vjerojatno je samo zaboravna..

Avatar bok
bok
12:35 11.04.2015.

Mozda vise slućaj za psihijatriju...

Avatar emilsalis
emilsalis
18:28 11.04.2015.

To je sve zato jer eto ta napredna Amerika nepoznaje prijavu stanovanja ili slicno tome neki dokumenat !!!! Divlji zapad !! Oni kazu sloboda zivota !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije