Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCESIJA NA 99 GODINA
Povratak na članak

Lex LNG: Vlada izradila poseban zakon o terminalu u Omišlju

Vlada izradila poseban Zakon o terminalu za ukapljeni prirodni plin u Omišlju, kojim se u prvoj fazi predviđa plutajući, a u drugoj i kopneni terminal.

Komentari 13

DU
Deleted user
16:35 13.04.2018.

Ova Ahmetovicka sto se kao "protivi" koji q..c ona ima biti protiv? Sto ,zivjet cemo od sunca i mora i njena blebetanja?? Koji im je..q...c? To sve policija ima da rastjera i preispita . Ahmetovicka - kad je "3.Maj." planirao gradnju novih dokova u podrucju Voz kod aerodroma dolje 88. NITKO se nije bunio! A zagadjivao bi 100 put vise more oko Krka! Kad je INDOKi sljakala ljudi su radili i imali za kruh. LNG termial je STRATESKI projekt za energetiku RH i nije opasan po ekologiju i tu nikakva Ahmetovicka ni itko ima da zaj..bava!

VL
PU
Pukovnik
17:20 13.04.2018.

Hvala Bogu. Samo tako se može stati na kraj udrugama koje pod vodstvom Srbije i BiH koče napredak gospodarski projekta u Hrvatskoj. Njihove tajne službe koriste mlakost hrvatskog pravosuđa. Dokaz je jasan; pogledajte samo imena pravnika i voditelja tih udruga.

VL
KA
kajinx
17:50 13.04.2018.

Treba sve ove antihrvate istjerati iz zemlje i početi normalan život. Pogledajte sve grane športa, nogometni stadion u Zagrebu, Pelješki most, zaštitu kriminala, ekonomske prevare, ovrhe, Instambulska konvencija, školstvo, nema kraja u nabrajanju svega što se koristi da se uništi Hrvatska.

VL
PO
Pobjeda
01:26 14.04.2018.

Zasto ovaj terminal nije gradjen na Golom Otoku i ako se dogodi neka ekoloska nesreca bit ce puno manje stete.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
22:57 13.04.2018.

Počelo se, počelo, u Lijepoj našoj graditi zlatne rudnike. Hrvatskoj i njenim dvonožnim papkarima ne treba uvozni plin, već našim susjedima, kojima ćemo, ako naš Hrvatski Bog bude dao, derati kožu. Tko to kaže, tko to laže da Lijepa našaaša neće postati Raj zemaljski? Treba biti samo strpljen i dvonožni papkari će dočekati svojih pet minuta. Dok su naši vjerodomoljubi bojevali ljuti boj protiv IK, u svijetu se vode pripreme za treći svjetski rat, našu treću sreću i kada do toga dodje ukalupljeni plin od naših američkih gazda će biti skuplji od Svetog Pere kajgane, dakle sviće hrvatska zora, bit će dana. Naša satnija bojovnika bez mane i straha, prethodnica u NATO-u čeka kao zapeta puška na Istočnom frontu zapovjed da krene u napad na satrapa Putina i njegove divljačke horde, a po potrebi će im se pridružiti i pola milona vrhunskih bojovnika, bez mane i straha izvježbanih u Domovinskom ratu. Ponovno će se pronijeti svijetom slava hrvatskih bojovnika bez mane i straha. Tko čeka, taj i dočeka, zar ne?

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
16:43 13.04.2018.

dobro je rekao bunjac, ruski plin je puno jeftiniji tako pa postoje 2 opcije : 1. kupovat ćemo skuplji plin od amerikanca i plin će jako poskupjeti ili 2. LNG će sakupljati prašinu i stvarati gubitke...ajde recite ako nije u pravu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.