Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za prestiž

Leteći beduin preskočio tri deve

'A Bedouin man jumps over camels during the Sanaa Summer Festival in Sanaa August 20, 2013. The two-week festival aims to stimulate domestic tourism and reassure local and international tourists about
'Khaled Abdullah'
20.08.2013.
u 22:44

Pustinjska Olimpijada: Tradicionalno natjecanje u jemenskoj Sani.

Ljetni festival u Sani, glavnom gradu Jemena, počeo je kao i svake godine tradicionalnim natjecanjem beduina u preskakanju deva.

Natjecatelj na fotografiji uspješno je preskočio tri deve i prošao u finale. Osim atrakcije za turiste beduinima je preskakanje deva i stvar prestiža.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije