Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVA HRZ-a

Letačke aktivnosti danas u 8 županija: Moguće je probijanje zvučnog zida

Davor Javorovic/PIXSELL
06.02.2021.
u 09:51

Letovi do daljnjeg se neće provoditi u dosad uobičajenoj zoni letenja „Lekenik“, zbog osjetljivosti građana na buku

Piloti hrvatskog ratnog zrakoplovstva će danas, 6. veljače, od 10 do 16 provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida.

Uvažavajući pojačanu osjetljivost građana na buku uslijed nedavnih potresa, probni letovi do daljnjeg se neće provoditi u dosad uobičajenoj zoni letenja „Lekenik“ u Sisačko-moslavačkoj županiji, već će se provoditi u privremenoj zoni probnih letova „Čazma" te privremenoj ruti ubrzanja, govore u priopćenju.

Planirani letovi danas će se provoditi na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije na visini od 1.000 do 10.000 metara te na području Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije na visini iznad 10.000 metara, a građani se mole za strpljenje.

Komentara 12

AA
AleksandarRo@a1
11:32 06.02.2021.

Tu sad kakate pod pseudonimima, a kad se objavi kupovina novih zrakoplova, onda ćete o gladnima i obespravljenima i udrugama kojima bi bolje došao novac.

AE
Aedes2017
11:12 06.02.2021.

Koji,, zvučni zid,, ? Sramotni krš.

EP
Epil
11:32 06.02.2021.

Jedino ako je koji zid ostao u Petrinji jos citav, pa ako se u njega zalete u punoj brzini i to jos obruseni, pa taj zid mozda i probiju....mozda....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije