Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Lesar karikiranjem SDP-ove policijske demokracije zaustavio Peđu Grbina u 'Studiju 4'

Sarkastično reagirajući na prijedlog da se za referendum smije potpisivati samo u uredima državne uprave, Lesar je zaključio: ''Ma najbolje bi bilo u policijskim stanicama.“ Javna rasprava počela je sinoć porazom predlagača Peđe Grbina. On u debati s g. Lesarom nije uspio obraniti SDP-ov restriktivni prijedlog

Komentari 20

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
12:54 02.10.2014.

Peđa Grbin, visokoopozicionirani stručnjak za veleprodaju magle.

VL
ZO
zoom
12:54 02.10.2014.

g. lesar daje nadu hrvatskom narodu da i među našim političarima još uvijek ima pametnih i razumnih ljudi! nadajmo se da će razum prevladati i da ovaj nakaradni rigidni boljševički prijedlog zakona o ograničavanju referenduma neće proći te da će narod zadržati svoje prirodno i ustavno pravo na slobodno i neometano referendumsko izjašnjavanje!

VL
DU
Deleted user
13:01 02.10.2014.

Meni se grbin sviđa jedino kad popije i zapjeva !

VL
GE
Georgij
14:21 02.10.2014.

pa neka i za zastupnike uvedu skupljanje glasova u državnim uredima. baš bi vidio tko bi se toliko trudio za kalamarka i milanovića

VL
SE
sestrićna
15:28 02.10.2014.

razlika između sdp.a i skh je nikakva..ono što su nekad radili rade opet samo sad u ime demokracije a nekad u ime naroda..

VL
CU
cuma
16:13 02.10.2014.

Bravo za kolegu iz Hrvatskih laburista, znaju li cijenjeni čitatelji da smo upravo mi pokrenuli inicijativu u Saboru za određivanje pravila igre, kada je u pitanju referendum i da je upravo rečeno bilo jedno od ključnih prijedloga za promjenu Ustava!? To i mnoga druga pitanja i prijedlozi laburista, postali su kasnije prijedlozi vladajućih. Poznato nam je odavno da je sve pa i hrabrost hrvatskih branitelja, podložno krađi,,,ne čudi nas stoga što nam je SDP pokrao sve inicijative, prijedloge,,,,,,

VL
MI
Mirnadob
16:17 02.10.2014.

Ne kaze drzava gdje se mora glasat nego Vlada,ta Vlada drma (narodom-drzavom? na stetu tog (naroda-drzave) umjesto da Vlada sluzi narodu-drzavi, a ono Vlada ponizava taj narod koji ih placa. Na zalost sve je naopako.

VL
CH
cliff.hanger
14:06 02.10.2014.

Najbolje bi bilo da i na iducim izborima glasamo na cesti. To je prava demokracija. To je nase ustavno pravo na slobodno i neometano glasanje na izborima. Zasto moramo glasati na izbornim mjestima. I zasto izbori ne traju tjedan dana a ne samo jedan dan? Trebali bismo glasacke kutije staviti ispred crkava i trgovackih centara. Pa kad prodjes fino ubacis svoj glas. Ili posaljes frenda da glasa umjesto tebe. A ne ovako, smijem glasati samo jednom i to na mjestu na kojem mi drzava kaze da moram glasati.

VL
MK
MKGRA
13:54 07.10.2014.

Imamo dva milijuna elektronički pismenog građana a najskuplji internet (tj.operatere a ti operateri nista ne ulazu u infrastrukturu iako su kod dobivanja koncesije to obećali čak ugovor potpisali)na svijetu

VL
NT
nije_to_samobor
18:00 02.10.2014.

"Dosta je tog terora referendumima": Tu je misao izrekla velika političarka i misliteljka regijona zapadni balkan tj. više njegove istočne strane.

VL
GE
Georgij
14:28 02.10.2014.

treba uvesti prethodno zahtjev za odobrenje lokacija i tek nakon što se dobiju listići od ureda za lokacije može započeti referendum. time bi te lokacije bile zakonite i nebi se trebalo tražiti od svake lokalne jedinice nekakvo nakaradno odobrenje. vuk sit ovce na broju, a ovo je sve idijotija teže vrste i od jednih i od drugih

VL
DU
Deleted user
16:26 02.10.2014.

Što se Peđa čudi? Lesarov prijedlog podupire njihov. To je kada se, kako Zoki kaže "narodna vlast" boji svog naroda. I to još, sarkastično, nazivaju demokracijom.

VL
DS
dsifner
22:13 03.10.2014.

Da li je netko od vaših programera pogledao kako ta stranica izgleda na internet exploreru (najčešće korišteni preglednik). Ja jesam, neupotrebljiva!! Popravite to!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.