Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Financije

Lepoglava pristupila "Cash poolu" Vaba banke Varaždin

'Var \\u0096 31. 08. 2010., Lepoglava \\u0096 Gradonacelnik Marijan Skvaric  PHOTO:  Ljiljana Risek'
''
09.11.2010.
u 13:45

Vaba banka omogućuje povoljnije korištenje novca članovima "Cash-poola", kojih je 104

Gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić i predsjednik Uprave Vaba banke Varaždin Igor Čičak potpisali su ugovor o suradnji na programu Poduzetnik te o pristupanju Lepoglave "Cash poolu". Vaba banka omogućuje povoljnije korištenje novca članovima "Cash-poola", kojih je 104.

Velika je prednost članstva u "Cash-poolu" i mnogostruku korist imaju od internog financiranja članice "Cash-poola", a u Vabi ističu povoljnije kamate na dani novac, ali i na pozajmljeni. Članice "Cash-poola" svakodnevno na pozitivno stanje na računu mogu ostvariti bonus.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije