Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAVNATELJ ZAGREBAČKOG ZJZ-A
Povratak na članak

Leo Šunjić: Platformu Cijepise trenutačno ne koristimo, ali do ljeta ćemo procijepiti 60 posto građana

Leu Šunjić kaže da, unatoč pandemijskim izazovima, Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije uspješno posluje i uspijeva pružiti sve usluge građanima

Komentari 3

TT
TTjac
15:13 02.05.2021.

Majku vam retardiranu, pa vi nemate šanse ostvariti taj postotak da živite osam života. Sposobni ste i inteligentni ko krepani golub, priznajte si to i odite radit nešto drugo.

VL
DU
Duslikr
10:03 02.05.2021.

Tako tako, treba ljudima omogućiti da dobiju putovnicu da smiju ući u tramvaj i dućan.

VL
YE
yelloman
10:14 02.05.2021.

Sad već treba pustiti sve preko 50 da se cijepe. Zašto uopće ove komplikacije sa obiteljskim liječnicima. Postavite punktove i cijepljenje sa osobnom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.