Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitao na pozicijama

Leko primio nove europarlamentarce, Stier došao na štakama

Foto: I.Bitunjac
1/2
09.06.2014.
u 14:31

Leko je izabranim europarlamentarcima čestitao na novim pozicijama te ih zamolio da dnevno surađuju sa saborskim zastupnicima i stručnim službama kako bi i saborski odbori u svom radu koristili njihova saznanja iz EP-a

Predsjednik Sabor Josip Leko primio je danas novoizabrane hrvatske zastupnike u Europskom parlamentu. Od 11 izabranih zastupnika na prijemu nije bila jedino SDP-ova Biljana Borzan, a sa štakama je došao i HDZ-ov Davor Ivo Stier koji je, podsjetimo, 7.travnja podvrgnut hitnom operativnom zahvatu nakon što je pri košnji trave teško ozljedio nogu.

Leko je izabranim europarlamentarcima čestitao na novim pozicijama te ih zamolio da dnevno surađuju sa saborskim zastupnicima i stručnim službama kako bi i saborski odbori u svom radu koristili njihova saznanja iz Europskog parlamenta.

- Danas sam dobio službene rezultate izbora iz kojeg vidi da je trend izlaznosti građana na izbore pozitivan, što ohrabruje, ali možemo i bolje. Na vama, a i na nama u Hrvatskom saboru, je zadaća da tijekom ovog mandata građanima približimo Europski parlament - rekao je Leko te nazdravio s europarlamentarcima kojima je zaključno uz osmijeh poručio da očekuje da na kraju svojim mandata oni pozovu "na čašicu". 

>> Davor Ivo Stier fotografirao se s Thompsonom: 'Pozdrav iz Splita!'

Komentara 3

Avatar Carrera
Carrera
10:50 10.06.2014.

na ovim eu izborima sdp je dotučen do nogu, narod je jasno i glasno rekao da ih više ne podržava i da želi prijevremene izbore

Avatar airbizz
airbizz
19:56 09.06.2014.

157 saborskih zastupnika ne može ništa u ovome trenutku učiniti išta dobroga za 4,5 milijuna građana.što može ovih 11 eu parlamentaraca u zajednici gdje ima pola milijarde građana.eu parlament nije isto što i naš sabor.njihov parlament nije zakonodavna vlast.zamislite grad od 500 milijuna građana u kojem se nalazi skupština od 766 zastupnika.

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
19:33 09.06.2014.

Da ja imam tu sreću (takva primanja)....biti EU parlamentarka, ma ja bi ako treba i dopuzala ! Zato se ne čudim Ruži koja je izjavila kako se nakon godinu dana više neće kandidirati....da će poslati nekoga drugog...što je rekla pa porekla....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije