Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija u Šibeniku

Learning by doing: O četverodnevnom radnom tjednu, umjetnoj inteligenciji i zapošljavanju stranaca

Foto: Learning by doing
1/4
18.04.2023.
u 08:58

Dvodnevna međunarodna konferencija započinje u srijedu u organizaciji Human Capital d.o.o., a namijenjena je svim osobama koje se bave ljudskim resursima, ali i svima onima koji žele poboljšati rad svog tima i svoje organizacije radom sa svojim zaposlenicima

U hotelu Ivan u Šibeniku u srijedu započinje dvodnevna međunarodna konferencija Learning by doing koja ima cilj povezati stručnjake iz naše regije koji govore istim ili sličnim jezikom kako bi podijelili postignuća od prethodne godine. Između ostaloga će raspravljati o četverodnevnom radnom tjednu pa će i čelnik firme Manpower SEE, jedine kompanije koja je provela paralelno uvođenje četverodnevnog radnog tjedna u svojim uredima u 5 zemalja (Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Bugarskoj), govoriti o njihovom iskustvu. Osim toga, i ostale teme su iznimno aktualne: zapošljavanje stranaca; hibridni, remote ili onsite rad, kao i umjetna inteligencija – prijetnja ili podrška.

Regionalna HR Konferencija namijenjena je svim osobama koje se bave ljudskim resursima, ali i svima onima koji žele poboljšati rad svog tima i svoje organizacije radom sa svojim zaposlenicima. Konferenciju organizira Human Capital d.o.o., a začetnik ove priče je Jasna Rilović, osoba s preko 20 godina rada u ljudskim resursima. Danas radi kao konzultant mnogim firmama u Hrvatskoj i pomaže im u osmišljavanju i osuvremenjivanju njihovih procesa u vođenju ljudskih resursa. Prije dvije godine, Jasna je odlučila aktivno podijeliti svoja znanja s onima koji žele podršku, mentoriranje i sve što im je potrebno da bi postali kvalitetni voditelji ljudskih resursa. Tako je u jesen 2020. godine počela s radom jednogodišnja online edukacija za voditelje ljudskih resursa pod nazivom Learning by Doing. Do danas ova edukacija ima 120 polaznika iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine, Austrije, Sjeverne Makedonije i Nizozemske s tendencijom proširenja i na druge zemlje.

VIDEO: Novi VW ID.7: Nasljednik Passata u kojem će se u budućnosti voziti poslovni ljudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije