Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasjela na priču

Lažni zaposlenik Elektre tražio da mu na ruke plati za struju

okradena bakica
Borna Filić/PIXSELL
05.04.2012.
u 13:08

Kad je žena uzela novčanik u namjeri da prevarantu isplati novac, nepoznati muškarac iz ruke joj je istrgnuo novac i udaljio se

Unatoč brojnim i učestalim upozorenjima policije zabilježen je još jedan slučaj prijevare na račun starije osobe. Ovaj put kao žrtva pala je 91-godišnjakinja iz Zatona koja je nasjela na priču nepoznatog muškarca koji joj se predstavio kad djelatnik Elektre. Tražio je da mu na ruke plati za struju koju je potrošila. 

Kad je žena uzela novčanik u namjeri da prevarantu isplati novac, nepoznati muškarac iz ruke joj je istrgnuo novac i udaljio se. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Komentara 2

AN
AnaB1982
14:48 05.04.2012.

valjda taman došla penzija, a ovaj amoralni smrad iskoristio naivnost 91-godišnjakinje... joj da ga nađu, pa lijepo desna ruka - cak...pa ti kradi drugi put

SA
santos008
16:50 05.04.2012.

Isti su i \'\'zaposleni\'\' i zaposleni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije