Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAVLJALA JASTUK ISPOD MAJICE

Bizarni slučaj u Italiji: Godinama glumila da je trudna samo kako bi dobila pozamašni novac

ilustracija
Pixabay/Ilustracija
19.02.2024.
u 22:37

Barbara Ioele tvrdi da je svoje posljednje dijete rodila u prosincu, ali policajci su rekli da je bila pod nadzorom prethodnih devet mjeseci i da je cijela trudnoća bila lažna

Barbara Ioele (50) iz Rima lažirala je 17 trudnoća tijekom 24 godine te dobila gotovo 110.000 eura beneficija. Ona je, naime, lažno tvrdila da je imala petero djece i 12 spontanih pobačaja.

Žena je stavljala jastuk ispod majice kako bi lažirala trudnoću, a znatan period je izbivala s posla. One negira sve optužbe i nastavlja tvrditi da njezinih petero djece postoji te da su sve njezine trudnoće bile prave, navodi The Sun

Ioele tvrdi da je svoje posljednje dijete rodila u prosincu, ali policajci su rekli da je bila pod nadzorom prethodnih devet mjeseci i da je cijela trudnoća bila lažna. Tužitelji optužuju ženu da je počinila prijevaru. Ona je to navodno radila od 2000. godine.

Davide Pizzinato, Ioelein 55-godišnji partner, navodno je rekao policiji tijekom ispitivanja da je dobro znao da ona nikada nije bila trudna. Vjeruje se da je svjedočio protiv nje u zamjenu za manju kaznu, unatoč tome što je optužen kao njezin partner u prijevari. Ioele je osuđena na godinu i šest mjeseci zatvora.

FOTO/VIDEO Papu je nazivao 'imbecilom' i vrijeđao, a sada ga s osmjehom zagrlio

ilustracija
1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije