Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI VISKI
Povratak na članak

Lazin nos za rakiju: ako brk ide prema gore, šljivovica je dobra

Šljivovica se ovako pekla i prije sto godina!

Komentari 4

KT
Kolo_Tg
20:39 29.09.2017.

Nema ljepseg posla bar za mene, uzivao sam peci rakiju. Onaj osjecaj kad se dvoristem zamirise para od rakije a iz cijevi krene hladna sljiva...... 😣😣😣bes sve pare svijeta u njima zadovoljstva nema.

VL
Avatar BUJICA
BUJICA
10:06 30.09.2017.

"Što je čovjek bez brkova"?

VL
UL
Ulio
19:00 15.01.2018.

Šljivovica ipak nema veze s viskijem. Ona je voćna, a viski žitna rakija. No u Slavoniji se zaista proizvodi viski. u Prvoj hrvatskoj bačvariji i destileriji "Pepel-Co"u Đurđrnovcu proizvodi se prvi hrvatski viski Pepel No1 koji se prodaje u hrastovimm bačvicama. Tek radi pojašnjenja.

VL
DU
Deleted user
20:31 29.09.2017.

100 kunića za litru ? Litra vrhunske zagorske šljivovice može se kupiti za u pola manji iznos. Naravno, "ilegalno" pripremljene, bez plaćanja poreza lopovskoj vlasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.