Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKI MINISTAR
Povratak na članak

Lavrov optužio Ukrajinu za zločine, pa napustio sastanak Vijeća sigurnosti

Sastanak Vijeća sigurnosti u četvrtak održan je tijekom godišnjeg okupljanja svjetskih čelnika na Općoj skupštini UN-a. Vijeće sigurnosti nije bilo u mogućnosti poduzeti značajne mjere u vezi s Ukrajinom jer je Rusija stalna članica s pravom veta zajedno sa Sjedinjenim Državama, Francuskom, Britanijom i Kinom.

Komentari 6

Avatar krcedolac
krcedolac
07:39 23.09.2022.

Goebbels na azijatski način.

VL
SR
sršen
23:18 22.09.2022.

ovaj Lavrov je sramota od čovjeka, baš ljigav lik, skoro ko tatarski kepec

VL
Avatar UA heroji Bakhmuta!
UA heroji Bakhmuta!
11:03 23.09.2022.

Saveznik Kremlja umro je padajući niz stepenice, kaže izvješće - posljednja u nizu neobjašnjivih smrti među istaknutim Rusima Još jedan visoki ruski zrakoplovni stručnjak bio je uključen u misterioznu nesreću. Anatolij Geraščenko, bivši voditelj Moskovskog zrakoplovnog instituta (MAI), preminuo je je "od posljedica nesreće", objavilo je sveučilište u priopćenju za javnost 21. rujna 2022. MAI nije pružio dodatne pojedinosti o okolnostima u svojoj objavi. Lokalni medij Izvestija citirao je izvor koji je rekao da je Geraščenko pao "s velike visine" u zgradi MAI-a, prolazeći pored "nekoliko stepenica" u institutu. Proglašen je mrtvim na mjestu događaja, stoji u izvješću.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
07:29 23.09.2022.

Lavrov optužio Ukrajinu za zločine, pa napustio sastanak Vijeća sigurnosti jer nije bio za slušanje laži sa suparnićke strani spreman.

VL
M3
Miške 3
06:41 23.09.2022.

Lovrek ima praf, vrag ti UN ..

VL
DU
Deleted user
22:57 22.09.2022.

moze li hag procesuirati americke zlocine? ne moze . zasto?jer su se amerikanci izuzeli medjunarodnog suda za zlocine. znaci li to da amerika nije medjunarodna?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.