Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
djevojčica primila lijek
Povratak na članak

Lavina majka kritizirala državni vrh, HZZO i KBC: 'Mnogi lavići također čekaju svoju priliku'

"Djevojčica kojoj ste oduzeli priliku i prekrižili ju, zove se Lava. To vjerujem do sad već znate. Vjerujem da znate i da ta djevojčica ima pomalo ludu mamu i ne planira stati, iako je njezino dijete primilo lijek", poručila je majka Petrunjela Petrušić

Komentari 1

Avatar antoinette
antoinette
07:43 10.06.2023.

Ima ovo naše javno zdravstvo i pozitivnih strana, ali ovaj odnos prema djeci s rijetkim bolestima je prestrašan. Mala lavica je sretna što ima mamu veliku lavicu koja se nije predala i nadam se da će pobijediti u novoj bitki koju je pokrenula, da se svoj djeci bez obzira na cijenu lijekova i terapija omogući liječenje u Hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.