Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN NASILNIK

Lancem napao zaštitara na odlagalištu otpada

policija (1)
Damir Špehar/Pixsell
27.06.2012.
u 16:30

Sukob je izbio nakon što je Toma V. ušao u odlagalište Citroenom Jumperom zagrebačkih oznaka. Zaštitar mu je rekao da napusti odlagalište, ali umjesto da ga posluša, Toma V. izišao je iz automobila i napao zaštitara

 

SV. IVAN ZELINA - Nakon što je ilegalno upao na čuvano odlagalište otpada u blizini Cerovke, Toma V. (44) lancem je napao i ozlijedio zaštitara odlagališta Nikolu A. (28).

Sukob je izbio u utorak malo prije podne, nakon što je Toma V. ušao u odlagalište Citroenom Jumperom, zagrebačkih oznaka. Zaštitar mu je rekao da napusti odlagalište, ali umjesto da ga posluša, Toma V. izišao je iz automobila i napao zaštitara. U napadu ga je uspio srušiti na pod, a potom ga je počeo udarati po tijelu s lancem koji je pokupio na obližnjem otpadu. Nakon nekog vremena prestao je, ušao u automobil i odvezao se u nepoznatom smjeru.

Zaštitar se ubrzo nakon njegova odlaska pribrao i uspio obavijestiti policiju, koja je nedugo nakon toga uhitila napadača. Slijedi mu kaznena prijava za pokušaj ubojstva. N. A. je prevezen u KB Dubrava gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:33 27.06.2012.

Dali je vratio lanac natrag na odlagalište?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije