Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Lalić: Zbog demokracije se nadam da će HDZ imati novog vođu

drazen lalic
Boris Ščitar/Pixsell
04.03.2012.
u 16:51

Za Radimira Čačića je rekao da mora ukrotiti svoju bahatost i biti sluga ovoj zemlji

Vidim veliku promjenu u političkom djelovanju Zorana Milanovića koji je, srećom, uspio prevladati egocentrizam i dječje bolesti. Govor nakon izborne pobjede jedan je od najboljih koji sam ikada čuo – izjavio je sociolog i politolog Dražen Lalić, u emisiji "Nedjeljom u dva".

Dok je za Radimira Čačića rekao da mora ukrotiti svoju bahatost i biti sluga ovoj zemlji, Jadranku Kosor ocijenio je kao "nekapacitiranu" da bude na čelu velike stranke.

 – Zbog demokracije u Hrvatskoj nadam se da će netko drugi biti predsjednik HDZ-a – kazao je Lalić.

Ključne riječi

Komentara 97

OB
-obrisani-
20:23 04.03.2012.

Svatko tko voli Hrvatsku podržat će ostanak Jadranke Kosor na čelu HDZ-a jer je to najbolja garancija da će SDP pobijediti i na idućim izborima.

DU
Deleted user
21:41 04.03.2012.

dobar je u ovoj izjavi da čačić mora biti sluga, ono u stilu da ga pošalje po šibice, ha,ha,ha

JA
jamanuša
17:14 04.03.2012.

mnogi njegovi ga nazivaju \"prdi lola\". laprdalo propuh. Kao što je njegov Šuvar rekao za Mesića- \"TRABUNJALO\" Važan je pedigre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije