Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA SREDIŠNJA BANKA
Povratak na članak

Lagarde o hrvatskom uvođenju eura: Ne postoji dobar ili loš trenutak, postoji trenutak kada ste spremni

Komentirajući činjenicu da hrvatski građani neće, poput onih u drugim članicama eurozone, odmah osjetiti smanjenje kamatnih stopa kao jedan od pozitivnih efekata uvođenja eura, Lagarde je rekla kako će mjere koje poduzima ESB "boljeti na ograničeni rok" ali da će od njih na kraju "svi imati koristi, a posebno najranjiviji".

Komentari 4

DU
Deleted user
07:24 13.07.2022.

Shvaća li netko da smo mi zapravo kupljeni samo građani to još ne razumiju? Shvaćaju li oni da Hrvatska sigurno više nije neovisna država jer ne može samostalno donositi odluke? Zašto nas je sve manje i zašto nam se sustavno rasprodaju kompanije od nacionalnog interesa?

VL
PR
prokurator
00:15 13.07.2022.

"Ne postoji dobar ili loš trenutak, postoji trenutak kada nama odgovara da to učinite!"

VL
DU
Deleted user
23:00 12.07.2022.

ima onaj vic, kao ajmo mi podijeliti lubenicu onako bratski a ovaj drugi kaze ne ne ajmo mi nju po pola.

VL
PR
prajdali100
22:46 12.07.2022.

Gospođa Lagarde je u pravu.Kad si u obitelji problemi se lakše rješavaju.Ima slijepaca koji to ne vide.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.