Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Labirintov profesionalni moral opasno izgubljen

Da sjevernokorejski vođa uređuje našu televiziju, u njen bi program odlično sjeo Labirintov prilog o Tomislavu Karamarku. Bilo je normalno, barem reda radi, plasirati i koju pozitivnu riječ o ''vođi oporbe''

Komentari 24

TE
TEZNO
15:15 09.03.2014.

HTV i komunisticka vlast u Hrvatskoj! Sve to moramo promijeniti u hrvatsko!

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
15:40 09.03.2014.

Ankete se opet neće složiti s narodom. Brzo će rtv servis KPJ objaviti tko je najpopularniji vođa. Možda se uvede i štafeta na Pantovčaku, da ne dolaze samo KUD-ovi. Jeftino. Sitno. Prozirno.

VL
ŠJ
šara jura
14:41 09.03.2014.

Glasovat ću za Karamarka kao i velika većina Hrvata jer raskrinkava najveći zločin nad Hrvatima a to su "Kevine JAME, pa neću one koji slijede tu politiku i koji su politički a neki i biološki sinovi onih koji su "Kevine jame" proizvodili, oni koji ih i danas štite, LEX Perković. Sreća postali smo dio Europe i tu će nam pomoći puno.

VL
LI
livoguza2
16:49 09.03.2014.

Sveti Duje Sveti Duje 09.03.2014 u 14:24h Ako nećemo glasati za Zorana Milanovića, hoćemo li glasati za Kevine jame ili Željku Markić koja se sastaje sa Branimirom Glavašem? Nećemo, to nije izbor. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Teško bih koju lijepu imao reći oo reći o Tomislavu Karamarku. Ni ovim ga komentarom ne kanim braniti. Ni njega ni njegovu stranku poslije Tuđmanove smrti. Ali, ne mogu odoljeti ne reagirati na ovaj gore apsurd. Jer, ako glasujemo za Zorana Milanovića, glasujemo upravo za sljedbenike onih koji su punili Kevinu jamu. Ili se ovom zločestom Svetom Duji čini da su opasniji oni pojedinci iz publike koji ne moraju pripadati stranki T. Karamarka od onih koji slijede i slave zloglasnog punitelja Kevine jame i drugih mnogobrojnih jama. A poštovana Željka Markić nije jame punila niti zagovara punjenje jama. Naprotiv, ona se protivi punjenju jama nasilno ubijenom abortiranom dječicom. Pametnu sasvim dosta. A isuviše malo zlomu koji se resi imenom Sveti Duje.

VL
HA
hajduk1966
17:14 09.03.2014.

Ja ukidam jednostrano placanje pristojbe

VL
TI
tiho2009
16:42 09.03.2014.

HRT nikad gori al promjenom vlasti lete kvazi novinari i jugonostalgičari!!!

VL
PO
poludiopremijer
16:14 09.03.2014.

Tomislav Karamarko bit će novi hrvatski premijer, što prije to bolje

VL
MA
MarkoM
21:40 09.03.2014.

A nije Ivane vama lako

VL
GU
guc
15:14 09.03.2014.

Da nije u redu da se u nekoj emisiji ne cuje i protivna strana.Ali dvije zadnje emisije G.Stankovica bile su takoder bes cujenja druge strane i gle cuda -nema kaktusa.Zato citavo polje kaktusa za djelitelja kaktusa.

VL
GV
golub Vaso
15:57 09.03.2014.

Dobar je karamarko, dok je njega hdz neće na vlast. Ponekad pomislim da ga je josip manolić instalirao na mjesto predsjednika stranke.

VL
IS
istri
14:09 09.03.2014.

nedelja je. mogli ste bar danas nas postediti od ove face.

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
15:37 09.03.2014.

"Zašto se od jeseni opet mijenjaju gotovo svi udžbenici? Zasad su to knjige za vjeronauk, etiku, povijest, prirodu" za ovog "novinara" 4 udžbenika su "gotovo svi" udžbenici! jadno

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
15:28 09.03.2014.

HDZ bi u svakoj normalnoj zapadnoj demokraciji bio zakonom zabranjen. Kod nas u CH su televizije SVE drzavne, a sve sto je drzavno znamo kako je ideoloski orijentirano. S politicke tocke gledista, desnica se bavi iskljucivo gospodarstvom i ekonomijom, promovise CH kulturu - tj. Svicarske proizvode na trzistu po svijetu, a nitko ziv se ne bavi etnickim paranojama, komunistima, i skeletrima iz proslosti, ni pod tockom razno. Jednom se desilo da je neki fanatik nesto brbljao, u roku 24 sata su ga izbacili iz stranke. Zasto? Zato sta su gradjani pametni i obrazovani, ne dozvoljavaju da im politikanti tuku orase po glavi, sa svojim ideoloskim bolestinama, nego traze KONKRETNE rezultate sad i odmah, inace setnja isti cas, pa zahebaite mater svoju. E tako, kad se i mi opametimo, i uzmemo stvar u svoje sake, a njima lijepo, i jednim i drugima, i lijevima i desnima pokazemo vrata ludare, e tada cemo i mi biti i postovan i cijenjen narod, i postovana zemlja u svijetu.

VL
OG
Oger
14:19 09.03.2014.

Starcevicu, preporucam da s takvim tekstovima odete na bilo koju zapadnu televiziju. Nek' se vidi da se u ovoj zemlji kritika prihvaca samo ako se analizira i kritizira drugoga, ali ni slucajno mene Karamarka. I vi i Karamarko, koji uu dogovoru s Brkicem salje pisma u medije, ste samo pokazali vasu veliku slabost. Velicina se sastoji u podnosenju kritike i pitanja: Sto sam ucinio pogresno? Mogu li to popraviti?

VL
DP
Dioklecijanova palaca
14:24 09.03.2014.

Ako nećemo glasati za Zorana Milanovića, hoćemo li glasati za Kevine jame ili Željku Markić koja se sastaje sa Branimirom Glavašem? Nećemo, to nije izbor.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.