Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERA ZNANJA

KVIZ Koliko dobro poznajete Hrvatsku? Pripremili smo vam 10 pitanja

Gradić Postira na sjevernoj strani otoka Brača
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
22.10.2023.
u 11:50

Odgovorite na pitanja u novom kvizu

Najveći je grad u Hrvatskoj, a površina mu je veća od Berlina i Pariza. Iako bi većina pomislila da se radi o Zagrebu to ipak nije istina, pravi odgovor je Gospić. Ovo je jedna od zanimljivosti naše zemlje i često se zna pronaći u kvizovima kao i pitanje koji je grad na četiri rijeke - Karlovac. No, znate li da postoji grad u Hrvatskoj koji ima više rijeka, čak sedam. Radi se o Kninu.

Pripremili smo jedan kviz u kojem su pitanja poput gdje se nalazi slap Skakavac, koliko općina ima u Hrvatskoj i s kojom državom imamo najdužu granicu. Zaigrajte kviz i probajte točno odgovoriti na svih 10 pitanja. Sretno!

Komentara 7

GO
Gof33
13:20 22.10.2023.

Odlična ideja, ovakav kviz. Rado podržavam.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:36 22.10.2023.

Ova mjesta bez trgovine na moru na kršu usred ničega su mi uvijek žalosna slika. Ne znam zašto, ali je tako.

PO
poluvodič
23:40 22.10.2023.

Na znanje 4, na sreću 6.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije