Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOV OČEVID

Kvar na starteru neonske lampe zapalio Kineski zid

požar,hala (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/9
Autori: ija, tli/VLM
13.10.2012.
u 07:39

Vatra je uskoro zahvatila cijelu lampu, a požar se proširio na zapaljivi materijal spuštenog stropa i dio inventara unutar poslovnog prostora

Kvar na starteru neonske lampe, uzrok je požara koji je u petak oko 21 sat izbio u veleprodajnom centru Kineski zid, na Samoborskoj cesti, priopćila je zagrebačka policija. Vatra je uskoro zahvatila cijelu lampu, a požar se proširio na zapaljivi materijal spuštenog stropa i dio inventara unutar poslovnog prostora. Kolika je šteta, za sada još uvijek nije utvrđeno.

Izgorjela hala u Jankomiru, nekoliko ljudi nagutalo se dima

Gotovo četiri sata gorjelo je u petak navečer skladište u nekadašnjoj tvornici Jedinstvo u Jankomiru prije negoli je vatru 40-ak minuta nakon ponoći uspjelo obuzdati 13 vatrogasaca s pet vozila. Požar je u hali koja na Samoborskoj cesti 145 sadrži niz kineskih trgovina buknuo oko 21 sati, a na teren je bila upućena i dežurna služba hitne pomoći koja je pružila pomoć za nekoliko osoba koje su se nagutale dima, izvijestili su iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Izgorio je montažni strop, laminat i skladištena roba na površini 200m2.

>>Pokušao bacačem plamena skinuti krzno vjeverici pa zapalio zgradu!


 

 

Ključne riječi

Komentara 4

VI
Vito
08:26 13.10.2012.

Još nije poznato što je uzrokovalo vatru koja je zahvatila nekoliko kineskih trgovina Možeš misliti što će pronaći: neispravne elektroinstalacije u staro skladištu nikako ne može biti namjerno paljenje kako bi dobili osiguraninu i preselili u neku od EU "podružnicaica Možda vlasnik nije zadovoljan naplatom najamnine Možda "kreditor" nije zadovoljan povratom "kredita" Možda je to samo dolazak novog gazde iz Kine pa se miče konkurencija Da, gledam mnoge krimiće na televiziji, a što bih drugo kad ništa drugo niti ne nude Stranci snimaju krimi serije, a skoro sve me podsjećaju na događaje u Hrvatskoj

JO
jožek2
09:17 13.10.2012.

Možda kinezi nekom smetaju te ih se na taj načlin plaši.

MA
malisani
13:52 13.10.2012.

Nitko nije vidio vatromet od tamo oko 20:30 koji je trajao jedno 10-15 minuta???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije